Herr A

Källvesta IOFF FK - IFK Viksjö 22-05-07

Bortamatch på fräscha Källvesta BP mot Källvesta IOFF.

Vi har till matchen pratat om vad vi ska göra bättre denna match mot tidigare, och när domaren blåser igång så märks det direkt att vi snackat ihop oss om vad vi vill göra för att få en bättre start och vara mer "på".

Vi hamrar på i ett rejält tempo och i den 12:e matchminuten ringer målklockan då Victor lägger in en bra pass mot Malle och Eddie, där Malle får vidare bollen till Eddie som i sin tur jobbar in bollen i mål. 0-1

Vi märker att vi har ett klart och tydligt övertag i matchen, och situationer som följer är även de heta men det är först i den 20:e som vi genom Ludde får upp bollen på vänstern, bollen landar hos Olsson som passar till Victor. Victor drämmer till med ett hårt skott och bollen går in i högra krysset. 0-2

Efter målet går vi lite omedvetet ner i tempo, men vi kommer efter 10 minuter in bättre i matchen igen och det renderar så småningom i en hörna och efter att Malle avlossat ett stenhårt skott som motståndarens målvakt räddar ut till ny hörna. Alex E tar hand om hörnan och lyckas med att hitta Mallen inne i straffområdet som sätter pannan på bollen och bollen går in i mål. 0-3

Vi kämpar fortsatt på nu och går inte ner i tempo, det ger i den 39:e matchminuten ännu en hörna. Alex E tar igen hand om hörnan och denna gång går bollen till Jack som trycker till med pannan mot bollen och det blir mål. 0-4
Domaren blåser av första halvlek. Fortsatt peppning inför andra och fokus på att inte bjuda in motståndarna i matchen.

Andra halvlek går igång, och vi märker att Källvesta även pratat om vad som måste göra för att ha en chans att komma in i matchen, dom är mera aktiva i sin press än i första men vi lyckas på bra sätt spela oss ur de försök som blir.

Vi fåt till några bra sekvenser ungefär 10 minuter in i andra, men som inte ger någon utdelning. Känns som spelet blir något avslaget under en period och att vi inte får till det spelet vi vill.

Efter ca 60:e minuter får vi igen till mer av det vi vill spela, det ger efter några minuter resultat och Danne får till en pass till Eddie som tackar för bollen genom att förvalta den chansen han fick och sätter bollen i mål. 0-5

Vi får återigen mera fart i spelet, Danne på vänsterkanten, får en passning av Victor och sätter ett stenhårt skott mot den högra sidan av målet och bollen lyckas konstigt nog hitta en maska som inte var riktigt tät och fortsätter bakom mål. Som tur är ser domaren att det är mål och dömer korrekt. 0-6

Det arbetas vidare bra ute på plan, motståndarna har några offensiva instick på vår planhalva men de känns inte riktigt farligt och vi hanterar det tryggt. De tillfällen som Jackob S fått bollen till sig eller mot sig så har han på ett bra sätt skyddat vårt mål.

I 84:e får Mallen bollen av Johan W, Malle "tråcklar" in sig i målområdet och sätter bollen därefter bollen i mål. 0-7

Vi trummar på, och vid ett eminent offensivt besök av Patrik långt upp men även långt ut på vänsterkanten så får han till en härlig träff på bollen. Bollen får en härlig bana in mot motståndarmålet och den hittar in bakom motståndarmålvakten på höger sida. 0-8

Bara några minuter nu kvar av matchen men vi jobbar på, Jack får fatt i bollen vid straffområdeslinjen och drämmer in bollen i mål. 0-9

Strax efter vårat sista mål blåser domaren av, vi står vinnare i matchen och vi har återigen hållit nollan. Härlig insats av truppen idag, nu blickar vi framåt mot nästa match som kommer vara SSH6 på onsdag kl 20:00 men även kommande match i 6B hemma på Viksjövallen lördagen den 14:e maj kl 13:00.

Kom och titta så får ni se ett härligt gäng!