Herr A

Bro IK - IFK Viksjö 220220 1/16

Vi hade gått vidare till 16/2 final och blivit, lustigt nog, lottade mot Bro IK som i redan tidigare i Cupen mött och där vi gick segrande ur matchen,

När matchen kommer igång märker vi att Bro har bra intensitet i sitt spel och vi får under matchens första 15 minuter inte till vårat spel.
Är en hel del höjdbollar som gör att vi inte får till den typen av spel vi vill spela och det känns som Bro ofta vinner bollarna.

Efter de första inledande 15 kommer vi in i matchen och gör det på ett bra sätt, vi får mer till vårat spel och det är flertalet
farliga chanser där vi inte får till våra avslut riktigt. Men vi känner igen oss nu med härligt offensiva spel och många bra spelkombinationer.
Några av dessa leder till bland annat träff i bollen träffar målets ramverk, tyvärr har vi inte ritkgt studsarna med oss och vi får inte in bollen i mål.
Vi har en fortsatt positiv trend i spelet men tuyvärr vid ett av de relativt få chanser som Bro har att anfalla vårat mål så har vi efter en tilltrasslad situation oturen att spela in bollen i eget mål.

1-0 till Bro.

Domaren blåser av första halvlek och vi tar ett snack om hur vi ska spela och det ger i andra halvlek ett bra resultat.
Johan sätter bollen i mål efter pass från Jack,

1-1

Vi har ett tydligt övertag i matchen och vi trummar på, men som fotboll tyvärr är ibland så får Bro till en offensiv chans mot vårat mål och rullar in bollen i vårat mål.
Inte rättvist men som sagt så är fotboll.

2-1

Vi jobbar vidare i samma positiva anda och har fortsatt spelövertag och även klart övertag i målchanser, men som sagt fotboll är ibland inte alltid rättivst och igen vid en tilltrasslad situation så sparkar vi in bollen igen i vårat eget mål.

3-1

Spelarna tappar inte modet utan känner att vi är det bättre laget och fortsätter jobba,
DEt ger resultat då Viktor sätter bollen i motståndarnas målbur efter ett stenhårt inlägg från Dempa.

3-2

Vi fortsätter men då vi inte riktigt lyckas med att förvalta de målchanser vi har rinner tiden ut i sanden för oss och domaren blåser av vid ställningen 3-2 till Bro och vi får vår andra förlust sedan september -21.
Vi tar med oss känslan av vi var det bättre laget men att fotboll inte alltid är rättvist, även det faktum att vi sedan september -21 varit obesegrade är även det en merit man inte får glömma bort.