Herr A

Viggbyholm - Viksjö

Vinst mot Viggbyholm

Efter två raka förluster hemma vända trenden och laget kunde åka hem till Viksjö med 3 viktiga poäng

Det var strålande sol på Hägernäs IP. Gräset var högt och alla förstod att det skulle bli en jobbig match. Matchen började rätt så avvaktande med ganska få målchanser. Efter halvtimme slår Robba en långboll som Anton hinner först på och kan göra 1-0 på. Efter vårt ledningsmål sätter Viggbyholm hårt tryck på oss. Vi lyckas inte riktigt krångla oss ur pressen och Jan Tauer i Viggbyholm kan nick in kvitteringen.

I andra halvlek lyckas vi straffa Viggbyholms långsamma försvar två gånger. Först rinner Yass igenom och ger oss ledningen med 2-1. Sedan kommer Mostafa igenom i en snabb omställning. Han spelar över bollen till Anton som gör sitt andra mål för dagen. Ett mycket snyggt anfall. Viggbyholm börjar därefter pressa. Linus gör några snygga räddningar. När domaren blåser för full tid är alla mycket trötta och glada för 3 poäng.

Nästa match spelas hemma på söndag 15/5 kl 16 mot Sollentuna FK

Viggbyholm - IFK Viksjö 1-3 (1-1)

Startelva: Linus - Granis, Robba, Sami, Hampus - Gurra, Yass, Cappe - Oliver, Anton, Mostafa

Avb: Fredde, Ferat, Tommie, Robban, Wille

15' Cappe varning

33' 0-1 Anton (Robba)

38' 1-1 Jan Tauer

42' Oliver ut - Fredde in

46' Granis ut - Tommie in

52' 1-2 Yass (Robba)

60' Sami varning

62' 1-3 Anton (Mostafa)

79' Viggbyholm varning

81' Hampus ut - Robban in

81' Cappe ut - Oliver in

85' Gurra ut - Ferat in