Herr A

DSK-IFK Viksjö 170408

Ifk tar tag i matchen direkt, rullar boll och ta kommandot. Vi ligger högt och stressar fram en tidig hörna som blir resultatlös.

Vi höjer tempot och får en frispark i den 15` minuten som Michel lyfter mot mål, inte långt ifrån att vi gör 0-1. Efter detta kommer DSK mera med i matchen och tvingar fram en resultatlös hörna.

Matchen blir allt intensivare och första varningen delas ut till DSKs #13

I den 40´min trampar Hampus fram på vänsterkanten med bollen under kontroll, kommer till ett bra avslut som är nån dm från att borra sig in i krysset

I den 45 min får vi en hörna som så småningom dumpar ner hos Oliver i bortre delen av straffområdet, Oliver placerar kallt in bollen vid närmsta stolprot. Och vi kan gå till pausvilan med en bra känsla

Vi gör två byten i halvtid, Jakob och Oscar H ersätts av Nedson och Anas. Det blir lite rörigt direkt och DSK får en frispark i farligt läge som dock inte resulterar. Vi hämtar oss och matchen svänger över i vår favör, det är dock fortfarande lite rörigt från och till och det verkar stressigt ibland. Matchen står och väger med ett litet övertag åt vårt håll, vi skapar ett par farliga situationer men lyckas inte trycka dit 2an. Tyvärr innebär denna oförmåga att döda matchen, avslutar DSK med en stark slutspurt och i 90´ min kommer kvitteringen efter en hörna där vi nickar bort första inlägget, men DSKs andravåg dra till bollen som dyker in i krysset.

Vi tar med oss 1 poäng hem vilket känns lite tråkigt allt som allt.