Herr A

IFK Viksjö - Ösmo GIF 190324

Tidig väckning på söndagsförmiddagen pga lagfotografering för hela Viksjö Herrlag gjorde att vi redan vid 1000 var vakna och glada.

Direkt efter fotograferingen åkte vi till järfällavallen för match mot Ösmo GIF som vi mött även i februari (vinst 2-1).

Stämningen var skön innan match match och solen lyste och det enda som störde var blåsten.

När matchen börjar är vi på redan från början och Hamza gör 1-0 snyggt framspelad av Josef strax därefter går Hampus på genombrott och spelar fram Hamza till 2-0. Vi har även en mängd "nästan lägen " där vi missar den sista passen men till slut gör Josef 3-0 framspelad av Hamza och vi går till halvtidsvila med en bra känsla.

Den andra halvleken blir ännu mer Viksjö. Josef gör 4-0 framspelad av Hamza och vi skapar en mängd chanser där Ösmos målvakt gör ett par riktiga kanonräddningar och även ett par avslut utan den riktiga skärpan men vi vinner matchen med 4-0 och tycker att vi gör det med ett varierat anfallsspel och kontrollerat försvarsspel. Samtliga viksjöspelare får med beröm godkänt. Vi tackar Ösmo och Domarna för matchen och ser fram emot några (6 st ) träningar innan årets sista träningsmatch genrepet mot Järla IF (div 4) den matchen spelas den 7/4 1100 på Viksjövallen 2



Mv: Emir
Försvar: Jakob Tim Daniel Wille
Mittfält: Hamza (75) Hampus Tommie Rasmus (55) Sebbe (46)
Forward: Josef
Avbytare Paul (46) Axel (55) Ahmed (75)

Nyheter via RSS
Levererat av MyClub