Herr A

IFK Viksjö- Hässelby SKFF 20-03-08

Efter ett par veckor utan matcher var det äntligen dags för match igen och för motståndet svarade div 5 laget Hässelby.

Vi kom till start med ett delvist nykomponerat lag vilket kändes spännande. Vi börjar matchen lite försiktigt vilket gör att Hässelby får övertaget och efter 15 min gör HSK 1-0. Målet väcker oss och vi börjar ta för oss vilket innebär att Alex gör 1-1 på straff och sedan kontrar Eli snyggt in 2-1 vilket blir halvtidsresultatet.

I den andra halvleken tar Hässelby över matchen och vi får mest ägna oss åt försvarsspel och till slut går det inte längre. Hässelby gör både 2-2 och 3-2. Vi biter i hop och lyckas kvittera till 3-3 på ännu ett snyggt mål av Brhane framspelad av Michael och matchen ser ut att bli oavgjord. Hässelby tilldöms en straff med någon minut kvar och gör 3-4 vilket blir slutresultatet.

Tycker att vi gör en helt okej insats där flera oprövade spelare gör bra insatser mot ett lag som förra året spelade i div 4 .Vi tar med det positiva och lär oss av misstagen.