Herr A

IFK Viksjö - FK Bosna 08 190504

Gräspremiär på hemmaplan för motståndet stod FK Bosna 08 med tre raka segrar i säsongsinledningen.

Matchen börjar med att båda lagen känner lite på varandra, men allt eftersom så tar vi över och börjar skapa en del chanser. På tilläggstid i första halvlek gör Josef 1-0 snyggt. Väldigt skönt och rättvist att gå till vilan med ledning i ryggen.

I den andra halvleken ligger vi rätt defensivt och ställer om snabbt och skapar därmed en mängd heta chanser tyvärr utan skärpan.

En Bosna spelare åker på två snabba gula i 70 och 73 minuten, lite olyckligt för Bosna att samma spelare hamnar i trångmål på så kort tid, det var inga fula grejor, dock var båda incidenterna helt klart "gula".

I 86 min blir Josef blir fälld i straffområdet och domaren blåser enligt vår uppfattning korrekt för straff. Inga större protester från Bosna heller.

Tim kliver fram och målvakten räddar men domaren blåser för att Målvakten gått för tidigt och låter oss ta den igen. Denna gång är Tim säker och sätter bollen till 2-0. Vi får nog erkänna att vi hade tur med detta domslutet då det är helt vanligt att domarna har koll på dessa moment.

Matchen känns klar men tyvärr får vi inte bort bollen när Bosna forcerar och de gör 2-1 efter lite schabbel i vårt straffområde men det blir inga fler mål och vi vinner vår första seger i serien.

Samtliga spelare får godkänt nu ser vi fram emot nästa match mot duktiga Olympiacos