Herr A

IFK Viksjö - Spånga IS Stockholm cup 190310

Förlust mot Spånga i Stockholm cup
Söndagen den 10/3 mötte vi div 4 laget Spånga IS i Stockholm cup. Eftersom vi spelar i div 5 fick vi börja med en straff som Spångas målvakt tyvärr räddar. under de första 20 minuterna böljar spelet fram o tillbaka och båda målvakterna får visa sig på styva linan och att det är bara står 1-1 är målisarnas förtjänst (vårt mål inprickat av Yassine). Sedan kommer en 10 minuters period som är KATASTROF vi blir passiva kommer fel och gör allting fel och släpper in 4 mål på 10 min vilket gör att halvtidsresultat är 1-5 .Efter halvtidsvilan går vi ut med inställningen att visa karaktär mod och gå för det och det resulterar sig snabbt. Hugo gör 2-5 och efter det öser vi på och skapar en hel del chanser men Spångas målvakt är bra och mitt i vår forcering så händer det en otäck olycka där Hampus och en spelare i Spånga kolliderar: Spångas spelare drabbas av en huvudskada matchen avbryts och ambulans kommer vilket känns olustigt och tråkigt. När matchen sedan kommer igång igen så är det inte riktigt samma go i vårt lag och vi lyckas inte göra fler mål så slutresultatet blir 2-5 .Vi tar med oss andra halvlek där vi visar att vi kan spela fotboll och vi lär oss av den dåliga 10 minuters perioden hur vi INTE ska göra.