Herr A

Ösmo GIF 20190217

I vår andra träningsmatch för året mötte vi Ösmo GIF som till vardags spelar i div 5 södra Stockholm.

Fint väder och fin plan borde innebära bra prestationer men i den första halvleken blandades det mellan högt o lågt.

Vårt 1-0 mål var dock en fin prestation av Johan och Hamza, där Johan på vänsterkanten tar sig snyggt förbi sin motståndare och spelar fram Hamza som avslutar kliniskt, bra sekvens!

Tyvärr var det ganska segt överlag i vårt lag i den första halvleken som slutar 1-1.

Vi gör ett par byten i halvtid för att väcka laget (kunde bytt de flesta) och den 2:a halvleken är bättre än den första och vi skapar en hel del chanser där Johan vaket gör 2-1 då Ösmos målvakt står lite fel.

Jag tycker att vi under den andra halvleken gör jobbet så att vi förtjänar segern men ingen jättematch från vår sida.

Vi har en hel del att jobba med på träningarna.

De som spelade denna match var

• Jonas (inlånad från lag 01)
  • Elvis, Daniel, Axel, Paul, Jacob
  • Tommie, Hampus, Johan, Josef
  • Hamza, Hugo, Wille, Hannes och Abdi

Samtliga spelare får godkänt tack vare segern lite extra plus till Daniel, Tommie och Johan.

Nu ser vi fram emot en härlig träningsvecka i vårvärme med 3 träningar innan nästa helgs Stockholms cupmatch mot Årsta.