Herr A

KIF Sportgrossen Cup 2020

Godkänd insats i KIF Cupen
På lördagsmorgonen den 25/1 i fina Brohallen spelade IFK Viksjös Herrlag 2020 sina första matcher för säsongen.

Vi startade mot Bro IK (div 7) Vinst med 3-0, mål av Rasmus, Johan och Brhane helt ok insats från samtliga spelare.

Match två spelades mot Kungsängen (div 2) Här gick det undan och vi fick försvara oss frenetiskt och gör det bra. Kungsängen gör 1-0 men vi flyttar upp och lyckas kvittera efter mål av Johan. Vi får lite segervittring när Kungsängen får en utvisad men vi tappar bollen i fel läge och Kungsängen kontrar in 2-1. Lite surt då vi gör en bra match, tyvärr bli också Hampus och Mahim skadade vilket ställer till det för oss i nästföljande matcher.

I match 3 möter vi Rotebro (div 5) Vi vår sämsta match för dagen och det är inte mycket att skriva om, 0-0 slutar matchen.

I den sista matchen möter vi bele (div 4) I en tuff match briljerar Jacob i målet och vi ställer om bra och får våra lägen tyvärr får vi inte in bollen. Bele lyckas på slutet få in bollen bakom Jacob 0-1 slutar matchen.

Som helhet gör vi en godkänd insats under turneringen, vi blir 3:a i gruppen och har börjat vårt lagbygge med unga Viksjö grabbar. De som spelade dessa matcher var Jacob S, Hampus T, Hampus H, Alex, Elvis, Jakob B, Hannes, Rasmus, Johan, Hugo, Mahim, Brhane, Mike. 11 st av 13 är fostrade i klubben.

Alla spelare får godkänt med extra plus till Målvakts Jacob och Hampus T

Coachning utfördes av Magnus och Johan

Nyheter via RSS
Levererat av MyClub