Herr A

Danderyds SK - IFK Viksjö 20-09-30

Final i serien där DSK kunde säkra seriesegern vid vinst.

Ett lite decimerat IFK lag åkte till Danderyd för att mäta sig med obesegrade DSK. Det slutade med förlust men killarna ska ha all cred för kämpainsatsen.

Med enbart två avbytare var vi lite oroliga för att vi skulle orka hela matchen med vårt ordinarie spel som ska vara fart och flärd. Det blev bättre av att vi redan efter en kvart åkt på två "snytingar" som innebar att vi inte kunde byta mera i första, tungt.

Killarna kämpade dock igenom samtliga 90 min och även om vi kunde rulla med en avbytare i andra så blev det för tungt. Sista 5 fick vi tom spela med 10 man då Jeppes vadkramp inte längre gick att lösa upp.

Lite mathchändelser

min 4. Jacob slår en frispark i farligt läge som tar i muren

min 15. 1-0. DSK gör mål på en djupledsboll

Min 25. 1-1 Snabbt inkast till till Paul som rundar backen och lägger in bollen till Brhane som enkelt bredsidar in bollen.

Min 35. 2-1 Detta mål kan man diskutera länge!. För att undvika ytterligare kommentarer kan vi konstatera att DSK gör mål på ytterligare en djupledsboll.

Min 63. 3-1. DSK gör mål direkt på frispark, smack upp i krysset.

Min 74. 4-1. I strävan efter att komma ikapp åker vi på en omställning som egentligen inte ska vara farlig men DSKs anfallare som får en "kompispass" i knähöjd hantera detta snyggt och onetimer in bollen med en lopp.


Elvan: Vincent, Trollet, Jeppe, Abdi, Fredde, Gabbe, Jacob O, Jonte D, Ole-Jakob, Eli (K), Brhane,

Bänken: Paul, Hamodi


IFK

DSKIFK

Hörnor

3

4

Avslut

8

3

Avslut på mål

4

3

Varning02
Utvisning00
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub