Herr A

Kista - Viksjö

Delad poäng i Kista

Även denna vecka hade vi bortamatch. Motståndare denna gång Kista SC. Ett av topplagen i serien förra året.

Första halvleken är relativt jämn. Det skapas inte så mycket målchanser. Vi har dock den farligaste. Robba nickar på en hörna. Det ser ut som bollen skall gå in i mål men en försvarare lyckas rädda på mållinjen. I andra kommer vi in i en svacka direkt efter paus. Precis samma som i förra veckans match mot Vaxholm. Även denna gång samlar vi ihop oss och tar över mer och mer av spelet. Med knappt 10 kvar får vi en frispark en bit in på Kistas planhalva. Cappe slår den. Gurra går upp och nickar bollen i stolpens insida. Bollen går längs mållinjen. En försvarare försöker rensa bollen men den går in. Ledning 1-0. Kista gör en kraftansträngning för att kvittera. Det känns som vi håller på att klara ut det hela men med 2 minuter kvar kommer kvitteringen

Synd då det hade vara en 3 poängare. Oavgjort får dock betraktas som rättvist.

Kista SC - IFK Viksjö 1-1 (0-0)

Startelva: Emir - Granis, Sami, Robba, Muj - Cappe, Yass, Adam - Tim, Anton, Nick

Avb: Fredde, Oliver, Gurra, Mattias, Robban

25' Tim ut - Fredde in

39' varning Kista

39' Granis ut - Oliver in

46' Cappe ut - Gurra in

62' varning Kista

66' Fredde ut - Matte in

75' Robba varning

76' Anton ut - Cappe in

81' 0-1 Gurra (Cappe)

87' 1-1

90' Adam ut - Anton in