Herr A

Viksjö - Spånga

IFK Viksjö - Spånga IS 0-3

Publicerad 2016-05-03 22:52

Fint väder och mycket folk räckte inte. Det blev förlust i tisdagens match mot Spånga.

Matchen startade kl 19. Det vita laget var dock inte alls med från start. Det tog ca 20 min innan våra Viksjökillar kom igång. Då hade Spånga haft flera farliga chanser. Vi arbetade oss sakta in i matchen. 0-0 i paus fick vi vara nöjda med. I andra halvlek jämnade spelet ut sig och det var Viksjö som hade två väldigt farliga chanser där vi var nära att ta ledningen. Bland annat en nick av Olle från mycket nära håll. Med kvarten kvar kändes det som matchen kunde sluta hur som helst. Tyvärr var det Spånga som drog det längsta strået och gjorde ledningsmålet med 9 minuter kvar. Än svårare blev det när Olle två minuter senare fick sitt andra gula kort och fick lämna planen. Spelare flyttades upp för att försöka kvittera men istället gör Spånga 2-0 och 3-0.

IFK Viksjö - Spånga IS 0-3 (0-0)

Startelva: Linus - Granis, Sami, Robba, Hampus - Yass, Cappe, Oliver - Gurra, Anton, Fredde

avb: Olle, Nick, Matte, Tommie, Mostafa

25' Cappe ut - Matte in

25' Gurra ut - Nick in

30' Robba varning

34' Oliver ut - Olle in

43' Nick varning

52' Hampus ut - Tommie in

60' Fredde ut - Mostafa in

60' Olle varning

73' Nick ut - Oliver in

79' Granis ut - Cappe in

81' 0-1

84' Olle varning - utvisning