Herr A

Bosna 08 Fk - IFK Viksjö 170816

Datum: 170816

Motståndare: Bosna 08 FK Borta

Resultat. 2-1 (1-0)

Truppen: 1, 39, 2 (Robba) 3, 4, 5, 6, 8, 10, 11, 16, 17, 18, 19, 24

Start: 1, 2, 3, 4, 5, 8, 10, 16, 17, 18, 24

Numer refererar till ordinarie tröjnummer. Vi spelade i vita bortastället och alla kan inte ha sina ordinarie tröjnummer.

En av dessa sena vardagsmatcher på bortaplan. Denna gång mot FK Bosna 08, ett lag som vi hade svårt mot på gräset i Viksjö i våras. Nu var det konstgräs och ovana bollar som vi inte fick värma upp med! Vi var även tvungna till ändringar pga avstängningar och skador.

Första halvlek börjar halvdåligt då Emir skadar sig i inledningen och vi tvingas till målvaktsbyte redan efter 7 min. Bosna känner vittring direkt och ligger på ganska hårt utan att komma till några direkt farligheter dock. Man tvingar fram ett antal hörnor som inte resulterar. Bosna tilldelas även en del frisparkar som också rinner ut i sanden. Vi hade svårt att hitta rätta balansen och det gav ytor till Bosna som sårade oss på kanterna. I den 25 min kom Bosna fram på sinhögerkant och så småningom letade sig bollen in i straffområdet där vi missar en rensning vilket ställer en Bosna spelare fri vid bortre. Han lägger in bollen vid sin närmsta stolpe och det är 1-0. Efter målet rycker vi upp os en del och har en del farliga lägen där flertalet blåsas av för antingen offside eller ruff.

Det är lite nerstämt i omklädningsrummet i halvtid men killarna samlar ihop sig och ger sig ut till andra med inställningen att vi ska vända matchen till vår fördel, vi är övertygade om att vi är starkare än Bosna över 90 min. Vi äter oss långsamt ment säkert in i matchen. Bosna ligger lågt och väntar på omställningar men vi ger inte Bosna chansen att kontra. Vårt tålamod ger resultat och i den 72 min tilldelas vi en frispark på vår högerkant ca mitt på Bosnas halva. Robba lyfter in bollen som David mycket starkt, i kamp med målvakt och back nickar stenhårt i mål. Ca kvarten kvar och vi känner att Bosna går lite på knäna. I den 75 min blir Hampus tyvärr skadat efter en tuff satsning från en Bosna spelare. Hampus får kliva av med stärka smärtor och Nedson får hoppa in. Inget ont om Nedson men Hampus hade gjort en enorm arbetsinsats på mittfältet under hela matchen, och nu fick vi stuva om i positioneringen igen. Matchen fortsatta var lite grinig och det var upprörda känslor från båda lagen. Bosna samlade ihop till fyra varningar, men vi lyckades undvika att syna korten. I den 90 min efter ett antal misstag från vår sida lyckas Bosna få in bollen till vänsterytern som får iväg ett avslut som toucher ett ben och ställer Eli i målet. Bollen rullar retligt in vid höger stolpe. Vi går fram med allt vad vi har och försöker skapa farligheter, tyvärr stannar det med försök då vi inte lyckas komma till ett kvitteringsläge. Matchen slutar 2-1 till Bosna och vi kan konstatera att vi inte hade marginalerna med oss i kväll. Ny chans på söndag då Åkersberga kommer på besök på Viksjövallen.

Hemmalag

Bortalag

Hörnor

5

1

Avslut

4

2

Avslut på mål

3

1

Varning

3 (Fogis?)

Utvisning

Byten IFK Viksjö

Min

IN

UT

Byte 1

7

39

1

Byte 2

46

11

16

Byte 3

75

19

3

Byte 4

Byte 5

Nyheter via RSS
Levererat av MyClub