Herr A

Spånga - IFK Viksjö

Ny förlust efter bra spel

Den svåra bortamatchen mot serietvåan Spånga slutade med hemmavinst 1-0.

Några spelare saknades pga avstängningar skador och sjukdom. Får att ha fullt lag lånades Johan, Jonas och John in från juniorlaget. Viksjö började bäst och var otroligt nära att ta ledningen efter 4 minuter när Spångas målvakt räddade Freddes närskott.

Viksjö var bäst i första delen av första halvlek. Mot slutet av halvleken tog Spånga över. Eli som debuterade i målet idag gjorde två mycket snygga räddningar. Direkt efter paus satte Spånga en ordentlig press. Flera hörnor skapades och efter 10 min tog hemmalaget ledningen. Viksjö kämpade dock på och mot slutet av matchen var Johan nära att kvittera. Matchen slutade med hemmavinst 1-0. Spelmässigt var det ett klart fall framåt jämfört med de senaste matcherna. Johan och John gjorde bra inhopp. Eli gjorde en mycket övertygande debut i målet och Gurra spelade mittback för första gången och gjorde en bra match.

Spånga - IFK Viksjö 1-0 (0-0)

Startelva: Eli- Tommie, Robba, Gurra, Robin - Muj, Yass, Bring, Ferat, Fredde - Oliver

avb: Jakob, Johan, John, Jonas, Robban A

34' Ferat ut - Johan in

46' Johan ut - Ferat in

55' 1-0

58' Muj ut - Jakob in

65' Ferat ut- John in

83' Johan ut- John in