Bele Barkarby-IFK Viksjö

Bele Barkarby - IFK Viksjö 2-2 (1-1)

Startelva: Linus - Robban, Sami, -Robba, -Granis,- Matte, -Cappe, -Nick, -Yass, -Oliver, -Anton

avb: Ekholm, Ferat, -Tommie, -Gurra, -Fredde

Derby på Veddesta, Sol och varmt och blåsigt. En jämn tuff match. Vi har lite övertag i första i medvinden. Anton gör 0-1 på en lång lyftning från Sami. Anton hinner förre målisen och lobbar in. Inte första gång vi mål på detta sätt i år. Bele flyttar upp lite och kvitterar i slutet på halvleken efter en bra prestation av deras vänsterforward.

Bele håller kvar trycket i början av andra och efter en period med lite hönsgård och tappade positioner lyckas Bele ta ledningen efter ett inspel från vänster till en en hel fri spelare som bredsidar in i öppen kasse.

Vi kvitterar mera eller mindre direkt, då Nick får bollen på vänsterkanten i höjd med Beles straffområde, Nick lyftar in bollen till bortre ytan ioch Mackan möter och lägger in en bredsida.

Sista halvtimmen är ett ställningskrig där Bele har mest boll men vi har farliga kontringar. Anton kommer helt fri (misstänkt offside) men Beles målvakt räddar. Tommie lägger ett inlägg som Mackan skarvar med skallen och Anton är mm från att nicka in ledningsmålet. Sista 5 min trycker Bele på ordentligt men vi lyckas hålla ihop laget och vid nått tillfälle får Linus sträcka ut ordentligt och räddar vid stolpen.

6´ Varning Bele #7

9´ Matte ut, Gurra in

30´ 0-1, Anton (Sami)

39´ 1-1

46´ Oliver ut, Mackan in

46´ Granis ut, Fredde in

59´ 2-1

60´ 2-2, Mackan (Nick)

60´ Gurra ut, Oliver in

65´ Varning Cappe

65' Nick ut, Granis in

72´ Robban ut, Tommie in

79´ Cappe ut, Ferat in