Hemmamatch igen på Vallen 1, inramningen som vanligt inget fel på och vädermässigt bra spel väder, solen lyser förvisso med sin frånvaro men bra temperatur i luften.

Vallen 1 tämligen tung idag tack vare det ihärdiga regnandet som varit under veckan men planen ser fin ut.

Snack innan match om att vi ska våga spela vårt spel och fortsätta i den positiva spel-anda som vi påvisat tidigare matcher.

Matchen blåses igång och vi visar direkt att vi vill.

Första 15 min är det klart övertag till oss och vi har flertalet anfall och bud på målchanser med avslut både på och utanför mål.

I 21:a matchminuten har motståndarna sitt första avslut och det känns som om motståndarna efter det kommer upp högre i plan och gör mitten mer osäker för oss. Tyvärr tvingas Olsson utgå från plan efter en hård smäll vilket gör att vi får det lite jobbigare på mittplan. Motståndarna lyckas få oss att slarva med boll och passningar vilket gör att vi tappar mycket boll. Fortsatt mycket spel på mittplan utan några direkta farligheter från motståndarna trots att dom känns mer heta än oss denna period.

I den 42:a har motståndarna sitt första avslut på mål, Jakob gör en bra räddning och det står fortsatt 0-0. De kvarvarande minterna har motståndarna bra tryck mot oss och vi har svårt att både få tag i bollen och även få bort den när vi väl fått tag den. Jakob gör en fantastisk räddning under de sista minuterna som gör att det i halvtid står 0-0.

Domaren blåser igång andra halvlek.

Första 5 i andra har vi igen bra tempo och klart övertag, men runt 55e:e matchminuten har vi en liten dipp och motståndarna vinner boll vilket gör att dom kan spela sin topp i stort sett fri efter en snabb passning kombination, Jakob gör igen en bra räddning där kan kliver ut och gör sig stor och det står fortsatt 0-0

I 60:e matchminuten får vi upp tempot igen och det resulterar i en bra passnings kombo på vänsterkanten där Hugo passar Johan och Johan driver in bollen mot mål och stänker upp bollen i målnätet.

1-0

Vi fortsätter i samma anda som gav oss målet, vi trummar på väldigt bra och vågar gå högt och sätta bra press högt upp i plan och vi har fler avslut samt bud på mål och avslut strax utanför målet.

I 66:e matchminuten vinner Mahim boll och i den följande passningen som läggs till Johan resulterar det i att Johan tackar för passningen på bästa sätt och sätter bollen i mål.

2-0

Vi känner att vi har fortsatt bra tempo, och att motståndarna inte har mycket för stunden att komma med.

Det gör det lite frustrerande då motståndarna i klar offside tyvärr lyckas reducera, känns i den perioden som var i matchen inte alls rättvist.

2-1

Känns som vi i samband med deras mål går ner oss lite i tempo, detta ger motståndarna möjlighet att vända upp och komma rätt vilket leder till målchanser för motståndarna. Jakob gör igen mycket bra räddningar vilket gör att vi fortsatt har ledningen.

I 83:e matchminuten har vi kämpat oss till en frispark, frisparken slås in mot målområdet och där gör Herman en "Zlatan" och klackar in bollen i mål.

3-1

Nu känner vi definitivt att matchen är vår, motståndarna faller mer och mer. Det resulterar även i att vi i 86:e matchminuten vid press mot motståndarna får en indirekt frispark tilldömd oss inne i straffområdet.

Bollen petas och vi försöker få in bollen i mål men den mur av motståndare som står på mållinjen är svåra att inte träffa och skottet resulterar inte i ett mål.

Resterande minuterna av andra spelas av utan några direkta farligheter och domaren blåser av matchen och vi har jobbat oss till en vinst.