Herr A

IFK Viksjö - Källvesta IOFF FK 210605, Gruppspel

IFK skulle börja tävlingssäsongen och vi var glada över att äntligen kunna tävla mot andra lag och spelare. Det var såklart spänt inför matchen, hade vi tränat rätt och tillräckligt sen januari?

Inledningen var lite oroväckande. Vi börjar med att missa bonusstraffen, Källvesta lirar i 6an.

I 8 min slår vi en indianare som friställer en Källvesta spelare, avslutet rullar precis utan för Jacobs vänstra stolpe

Källvesta har bollen och kombinerar sig fram i våg på våg. I 18min tar Källvesta ledningen efter att vi har lekt leken "att titta på motståndaren". Minuten efter fortsätter vi med en ny lek, "Vinka till domaren" Domaren blåser inte och Källvesta springer in 0-2. Vi har fram till nu inte lyckats med något organiserat spel och det är hängande huvuden i värmen. Vi lyckas ändå komma fram i banan och o den 21min får vi en hörna som blir farlig och Källvesta räddar på mållinjen. Vi börjar få mera tryck och spendera mesta av tiden på offensiv planhalva. Det ger resultat i den 38min. En frispark från vänstra kanten lyfts in i fältet och efter lite kamp kan Victor trycka in reduceringen.

Vi hinner inte långt in i andra innan Källvesta utökar ledningen på en omställning och 1-3 är resultatet efter 54min. Därefter är det bara ett lag på planen, IFK. Killarna bestämmer sig för att inte förlora matchen och vilja kan flytta berg.

2-3 kommer i 58 min, Herman bryter in från kanten och serverar Victor som inte missar

3-3 kommer i 66 min, vi slår en snabb frispark och Mike trycker in bollen via ribban

I 74 min har vi en ny frispark, Rasmus skruver bollen över och runt muren men målisen lyckas få en hand på bollen som går till hörna. Fina prestationer av både Rasmus och målis. I efterdyningarna av hörnan krigar Rasmus och blockerar ett försök till rensning från Källvesta försvaret och bollen åker stenhårt i nättaket. 4-3 med kvarten kvar.

Källvesta försöker så klart kvitterar men det blir aldrig riktigt farligt. Vi har 3-4 avslut som borde ha resulterat i mål och definitivt stängt matchen. Spelarna verkar inte bli nervösa och krigar på matchen ut.

En skön vinst och inte oförtjänt. Killarna verkar vara på rätt vägg..

Elvan: Jacob, Eric, Josimar, Ossian, Danne, Mike, Rasmus, Victor, Herman, Hugo, Jack

Bänken: Eli, Jeppe, Alex S, Jacob O


IFK ViksjöKällvesta IOFF FK
Hörnor83
Avslut56
Avslut på mål73
Varningar

Utvisning

Nyheter via RSS
Levererat av MyClub