Viksjö - Täby City

IFK Viksjö - Täby City 2-3

Publicerad 2016-08-23 23:27

Förlust hemma igen efter ledning i halvlek med 2-1. En mycket tung förlust

Matchen började med avvaktande spel från bägge lagen. Efter ett tag tar vi över en större del av spelet men vi skapar väldigt lite chanser. Helt plötsligt gör Täby City 0-1 på ett långskott från halva plan som seglar in i mål. Mot slutet av halvleken spelar vi upp oss och inom några få minuter har vi både kvitterat och tagit ledningen med 2-1 efter mål av Gurra och Patrik. I andra blev spelat öppnare och mer långbollar. Täby får en väldigt billig straff som de gör 2-2 på och en stund därefter 2-3 på en omställning. Vi trycker på och skapar väldigt många målchanser. Men det är inte vår dag idag och bollen vill inte in. Det är ett oerhört besviket hemmalag när domaren blåser för full tid.

IFK Viksjö - Täby City 2 - 3 (2 - 1)

Startelva: Linus - Robban, Robba, Sami - Fredde, Gurra, Patrik, Cappe, Yass - Markus, Oliver

avb: Muj, Adam, Granis, Tommie, Ekholm

25' 0-1

36' varning Oliver

40' 1-1 Gurra (Yass)

45' 2-1 Patrik (Fredde)

46' Cappe ut Granis in

46' Gurra ut Muj in

46' Oliver ut Ekholm in

46 Sami ut Tommie in

45' Bring ut Adam F in

56' 2-2 straff

58' varning Markus

66' 2-3

71' varning Täby 8

72' Robban varning

72' Robban ut - Cappe in

81' Markus varning = utvisning

83' Tommie ut - Sami in

90' varning Täby nr 1