Herr A

BK Bussenhus - IFK Viksjö 22-04-27

Dags för andra matchen i 6B, vi spelar sen bortamatch en onsdag kväll på Knutby bollplan.

Kallt väder denna sena aprildag och der känns mer som att vi är i början av mars rent vädermässigt. Dempa har dagen till ära ställt sig mellan stolparna då Jakob är sjuk.

Snack innan match om vad vi kan göra bättre i denna match mot förra, där vi tidigt i den matchen satte oss i uppförsbacke.

Hur som vi var överens om att vara mer på i starten av denna match, och döm om vår förvåning när vi gör precis omvänt. Vi startar passivt och nästan överdrivet stelt och avvaktande. Matchens första 15 står och väger en del fram och tillbaka, motståndarna har några bra sekvenser där man spelar tekniskt och snabbt i sina uppspel och vår backlinje får jobba. En bit in i matchen så får vi bättre moment, vågar gå på mer och ha mer fart i vårt egna spel. Vi har några målchanser men får inte dit bollen.

I den 26:e spelminuten ger jobbet utdelning. Ett bra avslut av Victor resultat i mål och vi tar ledningen.

0-1

Fortsättningen är bra, vi jobbar vidare och det fortsatta arbetet ger oss en del farligheter mot motståndarnas mål. En av sekvenserna leder till höra som Alex tar, och vaken som han är ser han att Rasmus är fri en bit utanför straffområdet och slår hörnan mot honom. Rasmus tackar för bollen och klämmer till med ett skott som vandrar in i högra krysset och motståndare målvakten är chanslös.

0-2

Vi fortsätter bra, i 38:e ny hörna som även där landar hos Rasmus som skjuter, denna gång blir det istället för mål retur som Johan P förvaltar väl genom att sätta bestämt i mål.

0-3

Vi är fortsatt på, Victor förvaltar läge på ett bra sätt och sätter bollen i mål

0-4

Domaren blåser av första halvlek och vi känner att vi har en bra sits inför andra. Snacket var att inte tappa fokus och riskera att motståndarna kommer in i matchen.

Vi är klart bättre påslagna in till andra,

Vi har tydligt övertag i matchen även fortsättningsvis, ett av de offensiva sekvenserna vi har leder till att en frilägesutvisning för en av motståndarnas backar, några minuter senare jobbar Oscar F till sig bollen på ett bra sätt och ger sig själv chansen att sätta bollen i mål, vilket han även gör.

0-5

Motståndarna faller mer och mer och vi kommer i våg efter våg och vi har klart positivt moment. I ett av de få tillfällen som motståndarna har en spelvändning upp mot vårat mål har vi vid en närkamp något oflyt med ett domslut som renderar i ett andra gula för en av våra spelare vilket innebär rött.

Resten av matchen spelar vi med 10 spelare, men det gör även motståndarna.

Vi gör vårat jobb och även om motståndarna, när vi fick spelare utvisad, hittade ny energi så känns det tryggt.

Victor jobbar i ett läge in bollen till Eddie som tackar för läget och sätter bollen i målnätet.

0-6

Några sekvenser senare, Victor träffar ramvirket i ett av våra besök i motståndarnas målområde och returen vandrar till Eddie som sätter bollen i mål.

0-7

Resten av matchen rullar på och där både Jack och Johan P gör var sitt mål.

0-8

0-9

Matchen blåses av och vi står som tydliga segrare. Bra insats av samtliga och bara jobba vidare med det som vi känner kan förbättras, och ta med sig det som fungerade bra till nästa match som spelas lördagen den 7-Maj.


IFK Viksjö

Avslut 15

Avslut på mål 12

Hörnor 7

Varningar 3

Rött 1 (2 gula)

BK Bussenhus

Avslut 2

Avslut på mål 3

Hörnor 1

Varningar 1

Rött 1

Nyheter via RSS
Levererat av MyClub