Herr A

IFK Viksjö - Råsunda FC 21-08-15

Seriepremiär!

Dagen till ära kommer Råsunda FC på besök.

Vallen 1 visar upp sin fina sida med härlig matta och bra väder.

Domaren blåser igång matchen och vi börjar i ett bra tempo, tydligt att vi pratat om tidigare matcher

där vi inte varit på tårna i början av matcherna som vi spelat i Stockholm Cup och som då lett till underläge.

Bättre tempo från start från Viksjös sida och klart övertag.

I 6:e matchminuten drar vi på oss en frispark utanför straffområdet. Motståndarna slår en bra frispark som tar i ribban och ger en retur ut i straffområdet, tyvärr lyckas vi inte få bort bollen när den kommer ner vilket resulterar i att Råsunda nickar in bollen i mål. Surt då vi som sagt trummat på bra från start och haft bra fokus för att undvika liknande händelser som tidigare matcher i Stockholm Cup.

0-1

Vi fortsätter trumma på och efter en bollvinst får vi möjlighet till omställning. Viktor lägger en bra pass ut mot högra kanten där Mikey i full fart tar hand om bollen och driver in mot mål.

Mikey förvaltar chansen bra och sätter bollen i nätet.

1-1

Vi fortsätter i positiv anda och det leder till ytterligare en chans då Viktor får tag i bollen efter att Råsundas målvakt inte fått kontroll på denna.

2-1

Väldigt bra period för Viksjö, vi trummar på och även om Råsunda har försök till omställning får vi fatt i bollarna. Vi har träffar i målramen men som inte leder till mål

även fast bollen var inne.

I 45:e matchminuten erövrar Råsunda boll, i situationen som följer tappar vi en markering vilket gör att motståndarna kvitterar.

2-2

Andra halvleken blåses igång och vi fortsätter med kreativt spel och bra tempo. Vi sätter tydlig och bra press på motståndarna och det leder till flera målchanser, men flera bra räddningar av Råsundas målvakt gör att vi inte får in bollen.

I 61:a matchminuten har Råsunda en, för sig, positiv period vilket leder till en spelsekvens där vi inte riktigt är med och det följande som sker resulterar i straff.

Straffen förvaltas väl av Råsunda och bollen går in i mål.

2-3

Följande period har vi fortsatt ambition att spela kreativt, dock har vi under vissa perioder inte lika mycket boll som tidigare och Råsunda försöker iden mån dom kan dra ner på tempot.

Vi försöker jobba bra och arbetet ger resultat då vi vinner boll på egen planhalva, passning går till Mikey på högerkanten och Mikey trummar på och sätter bollen i mål.

3-3

Resterande del av matchen går ner en del i tempo, märks att Råsunda är trötta och ganska nöjda med oavgjort vilket gör det svårt för oss att hålla bra tempo i matchen.

Några chanser som uppstår men tyvärr ingen som resulterar i mål.

Matchen blåses av och slutställning blir 3-3.

Vi tar med det positiva med att få en pinne, och att vi är väldigt kreativa i vårt spel och skapar fantastiskt mycket målchanser med avslut på mål.




IFK Viksjö
Råsunda FC
Hörnor133
Avslut114
Avslut på mål194
Varningar42
Utvisning

Nyheter via RSS
Levererat av MyClub