Vill du hjälpa eller stjälpa ditt barn?

Publicerad 2019-01-14 11:26
En unik chans att diskutera era barns välmående i IFK Viksjö och inom fotbollsvärlden med välkända profiler från fotbollen!

Vill du hjälpa eller stjälpa ditt barn?

Under den senaste tiden har fotbollsvärlden i Sverige diskuterat några viktiga frågor: Hur får vi fram så bra fotbollsspelare som möjligt? Är elitsatsning i tidig ålder den bästa vägen för barns utveckling? Hur får vi våra barn att må bra inom fotbollen samtidigt som vi skapar en utvecklande miljö?

Organisationen ViLirare och idrottspsykologen Johan Fallby kommer nu till oss för att prata med våra föräldrar om detta! Under kvällen kommer ViLirare representeras av den före detta AIK-spelaren Nils-Eric Johansson, sportkommentatorn Niklas Holmgren samt även den före detta elitspelaren och nuvarande fotbollsanalytikern Martin Åslund. Tillsammans med Johan bildar dem en publikinteraktiv panel i viksjöskolans aula. Missa inte denna unika chans att tillsammans med dessa välkända profiler diskutera hur vi skapar en miljö inom IFK Viksjö och i fotbollen där barnen trivs och utvecklas som bäst.

När? Klockan 18.00-21.00 onsdagen den 20:e februari

Var? Viksjöskolans aula (agrargränd 4)

Kostnad: GRATIS för föräldrar och ledare i IFK Viksjö

Anmälan: http://fotbollszonen.se/anmal/anmal?Id=d83143f7-7dc1-4bcd-beba-8474f89d9efe

Välkomna!


Nyheter via RSS
Levererat av MyClub