Om IFK Viksjö

Om föreningen

IFK Viksjö är en ideell förening som bygger på alla medlemmars, arbetsinsatser och ekonomiska bidrag. All verksamhet inom föreningen baseras på medlemmarnas aktiva deltagande och engagemang. Det gör att vi har en mycket livaktig verksamhet inom föreningen.

Verksamheten bedrivs med en sund ekonomi baserad på medlems- och aktivitets­ avgifter, men kommun och stat stöttar också på många olika sätt verksamheten.

Även om medlemmarnas och kommunens stöd är basen för föreningens ekonomi har näringslivets stöd idag blivit en förutsättning för vår verksamhet. Ett stöd som har betytt oerhört mycket för Viksjös utveckling.

IFK Viksjö bildades 1983 när Andeboda BK och Viksjö IK slogs ihop.

IFK Viksjö – Fotboll för alla

Du hittar oss vid Viksjö centrum, där vi har vårt klubbhus och flera fotbollsplaner på Viksjövallen. Men vi spelar fotboll på många andra planer runt om i Viksjö. Under flera år har IFK Viksjö haft drygt 1300 medlemmar, varav cirka 1100 är aktiva fotbollspelare och omkring 250 ledare. Vi har även knattefotbollsskola för de yngsta: Varje år provar 80% av Viksjös 6-åringar fotboll hos oss. Det innebär att vi är en stor förening.

Våra spelare är mellan 6 och 85 år fördelade på ca 35 träningsgrupper, cirka 70 lag i seriespel. Vårt herrlag har som bäst spelat i division 3 och damerna i division 2.

Föreningens verksamhet bedrivs i princip helt ideellt. Till vår hjälp har vi fem anställda på kansliet och ett fåtal arvoderade ledare.

Tack alla som dagligen gör det möjligt för IFK Viksjö att bedriva fotbollsverksamhet: Medlemmar, Järfälla kommun och våra samarbetspartners.

Nyheter via RSS
Levererat av MyClub