Match/cup

Externa cuper

Under 2023 betalar föreningen centralt cuper åt lagen enligt nedan. Alla cuper vi åker på måste vara sanktionerade av StFF. Vilka cuper som är sanktionerade hittar ni här: https://www.stff.se/tavling/cuper/

Hur många cuper och var vi kan åka på cuper hittar ni i föreningens cupmanual.

Maila kansliet info om cupen så betalar vi den direkt åt er (dock minst 7 dagar innan den skall vara betald).

Alternativt så betalar ni cupen och skickar inbjudan + kvittot på betalningen till kansliet så betalar vi ut till er i efterhand.

Samtliga kvitton/utlägg måste dock vara inlämnade innan 31/12.

Föreningen betalar lika många cuper som man har anmält lag i sanktan. Så har ett lag tre lag i sanktan kan man anmäla tre lag till cuper.

F/P 2015-2013 1200 kr/cup

F/P 2012-2010 1500 kr/cup

F/P 2009 och äldre 1600 kr/cup

Matchändringar

Laget kontaktar motståndarna för att kontrollera att matchen kan flyttas till nytt speldatum/tid. Kolla därefter på kommunens bokningkalender efter lediga tider att flytta matchen till. Efter det ska en matchändringsblankett fyllas i av båda lagen som sedan skickas till Stockholms fotbollsförbund.

Kontakta domare för den flyttade matchen och försäkra er om att han har fått informationen. Vid flytt av bortamatch kontaktas bortalagets lagledare som i sin tur har motsvarande rutin i sin klubb.

StFF:s tävlingskommitté kan godkänna ändrad matchdag endast under förutsättning att föreningarna ordnar ny spelplan och att båda lagen skriftligen godkänner ny speldag. Sådan framställan görs på fastställt formulär och insändes till StFF:s kansli senast åtta dagar före fastställt matchdatum. Du får inte flytta match från våromgången till höstomgången och ej heller flytta en match så att den ligger efter sista spelomgången. Giltiga skäl för att flytta match är skolresor, lägerskolor, deltagande i skolstadslag eller distriktsstadslag eller annan anledning om ni är överens. Matchändring godkänns inte för deltagande i andra fotbollstävlingar, träningsläger eller i andra idrotter.

Matchändringsblanketten hittar du på StFF:s hemsida. Matchändringar är kostnadsfria fram till den 11 april för vårens matcher och till den 7 augusti för höstens matcher. Matchändringar som görs efter detta kan belasta lagkassan.


Matchändringsavgifter S:t Eriks-Cupen

Perioden 11/4-25/6 samt 7/8-22/10 (övriga tider är avgiftsfria)

200:-

Vid matchändring senare än 8 dagar (under samma period) 600 kr

600:-

Administrationsavgift vid uppskjuten match

800:-

Administrationsavgift om match flyttas utan StFF:s vetskap

1000:-


I bland kan det hända att förbundet skickar ut meddelande om matchändring. Det kan bero på dubbelbokning, besked från kommunen, ospelbara planer och så vidare. I dessa fall så vore det bra om ni kontaktar era motståndare för att kontrollera att de fått samma besked. Det händer tyvärr ibland att post/e-brev inte kommer fram.


Domararvoden

Seriespel/S:t Erikscupen

Samtliga domararvoden för seriespel/S:t Erikscupen betalas direkt av föreningen. Domaren söker sin ersättning via fogis, vid frågor kan ni hänvisa till kansliet.

Träningsmatcher

Vid träningsmatcher (som bekostas av lagkassan) ska domarna få betalt via er ledare på plats när matchen är slut. Det ska betalas via swish eller kontant. Domaren ska då lämna ett kvitto på betalningen där det ska framgå, namn, personnummer, datum, summa samt vilken match det gäller.

Sommarcuper

Nedan finns en tabell över vissa populära sommarcuper som ni kan anmäla er till.

CupÅldersklasserHemsida
Gothia CupF/P 11-16 + F/P 18Gothia
Piteå SummergamesF/P 8-16Piteå
Falu Sommar CupF/P 10-16Falu
Skadevi CupF/P 12-17Skadevi
ÖrebroCupenF 10-16, P 10-15Örebro
ArosCupenF 7-16, P 7-17Aros
Hudik CupF/P 10-15Hudik
Skara Sommarland CupF/P 11-14Skara
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub