IFK Viksjö 40 år

Lördagen den 2 september firade IFK Viksjö hela 40 år🎉På Viksjövallen utfördes massor med roliga aktiviteter så som mixcup, hoppborg, FIFA-turnering och mycket mer. Det blev en mycket lyckad dag med många fina minnen. Våran nya maskot Vicke var på plats och hälsade på alla. Vickes uppgift är att representera värdegrund glädje, gemenskap och utveckling men även att ge varma kramar och high-fives. För att komma fram till Vickes namn hade vi en omröstning där Erik, Ellen, Anton och Viktors namnförslag vann.

Freddie Lagerlund Melin blev tillslut vinnaren av FIFA23-turneringen efter en finalmatch mot Eric Spanos. Freddie går vidare till att representera IFK Viksjö i slutspel i slaget om Stockholm mot andra klubbmästare på SPACE arena den 12 november. Stort grattis Freddie!

P13 Röd ansvarade för lotteriet och delade ut priser som en signerad landslagströja, presentkort från vår sponsor Max, biljetter till EM-kvalet Sverige-Österrike, kläder och produkter från vår sponsor Adidas och mycket mer.

Tack till alla som gjorde detta möjligt!

Nyheter via RSS
Levererat av MyClub