Årets domare

En av de viktigaste rollerna under en match är domaren. IFK Viksjös domare ansvarar för matcher upp t.o.m 7-manna. Utmärkelsen instiftades år 2013.

2022

Nasser Abdulwassie

Årets domare är även aktiv ledare inom föreningen och hans vilja att utveckla andra och hjälpa till syns även i hans roll som domare. Pedagogiken och förståelsen för hur barn bör ledas sitter starkt in i ryggmärgen hos honom och det är väldigt tydligt att vi har att göra med en lärare. Denna domare tar inte bara sina uppdrag på allvar, utan gör alltid det lilla extra i form av att konstant ställa upp vid behov och agera som ledare i domargruppen. En grym förebild för de yngre domarna och paralagets favoritdomare! Årets domare 2022 är Nasser Abulwassie.

2021

Clara Nyblom Hardie

Claras domarkarriär började genom att hon hörde av sig på eget bevåg i slutet av 2020 och frågade ifall föreningen anordnar domarkurser och har en domargrupp. Efter att ha deltagit på den årliga grundkursen har hon visat stort engagemang genom att ständigt söka nya utmaningar och en vilja att konstant döma fler och svårare matcher. Detta har lett till att Clara redan nu, efter endast ett år som 5 mot 5- och 7 mot 7-domare, tar klivet att bli en 9 mot 9-domare och därmed lämnar vår regi. Vi önskar Clara all lycka och hoppas få ha henne som domare under våra egna cuper framöver.

2020

Isabelle Bonzagni Ödman

Ända sedan Isabelle har varit aktiv domare i föreningen har hon inte missat chansen att döma en enda cup vi arrangerat eller ta sig an så många matcher i Sanktan som möjligt. Hennes stora engagemang och vilja syns inte bara utanför planen, under matcherna hon dömer syns det tydligt att hon tar sitt uppdrag på allvar. Beröm från ledare, både inom och utanför föreningen, för hennes stora engagemang, pedagogik och beslutsamhet är något vi blivit vana att få in efter att de haft Isabelle som domare. Vi hoppas innerligt att få behålla henne som domare inom våran förening i flera år framöver.

2019

Elias Sjögerås

Elias har under året dömt 7 mot 7 i både Sanktan och under cuper i föreningens regi. Han är en domare som ständigt håller ordning och reda på planen och ser till att vara förberedd inför varje uppdrag. Med ett stort engagemang och bra ledarskap spelas matcherna han dömer exemplariskt. Inför 2020 ska han nu ta klivet och börja döma 9 mot 9, vilket vi tror han kommer klara av galant.

2018

Elvira Björklund

Efter att ha utbildat sig som domare i fjol har hon visat ett stort engagemang för dömandet. Under året har hon förutom att ha dömt Sanktan anmält sig till att ställa upp på samtliga arrangemang där föreningen behövt domare. Med utstrålande säkerhet och god pedagogik leder hon alltid matcherna hon dömer exemplariskt, men är samtidigt inte rädd för att reflektera och ta åt sig feedback efter matchernas slut. En ödmjuk domare som med säkerhet kan komma att bli en förebild för kommande domare i föreningen.

2017

Adrian Malmgren

Adrian är en domare som alltid tar sitt uppdrag seriöst. Han är väl förbered och ser till att vara på plats i tid. När det krisar ställer han alltid upp. En nyfiken ung domare med ambitionen att alltid bli bättre.

2016

Jennifer Berggren

Jennifer genomgick grundutbildningen för domare innan säsongsstarten i år. Hon utmärkte sig redan vid kurstillfället där hon visade ett stort intresse, och tvekade inte att deltaga i diskussionerna samt ställa frågor. Genom att alltid vara i tid, påläst och ställa upp vid behov har hon visat ett stort engagemang som domare. Under matcher beter sig Jennifer exemplariskt med en stor tydlighet i sitt dömande och ett lugn som sprider sig till spelarna. Det gick så bra för henne att hon fick döma en 7-manna cup som föreningen anordnade, vilket jag i normala fall brukar vänta till när man kommit in på sitt andra år som domare.

2015

Daniel Bäckner

En domare som alltid är väl förbered och påläst. Tar sitt uppdrag på allvar.
Lugn och bestämd under match. Reflekterar och tar åt sig över givna tips.
Ställer alltid upp vid behov. Hjälper och ger stöd till de övriga domarna.
Står för sina beslut och uppvisar mod.

2014

Daniel Bäckner

En domare som alltid är väl förbered och påläst som tar sitt uppdrag på allvar. Han är lugn och bestämd under match. Har alltid koll på scheman, samt bra framförhållning och ställer alltid upp vid behov.

2013

Albin Larsson

Albin är en pålitlig och duktig domare. Alltid förbered, alltid påläst. Tar ansvar för sina ”egna” och andras matcher. Ställer upp vid ”krissituationer”. Albin har ett brinnande fotbolls intresse och vill ständigt utvecklas. Albin är en bra förebild för spelare och ledare, samt en bra företrädare för IFK Viksjö.

Nyheter via RSS
Levererat av MyClub