Årets domare

En av de viktigaste rollerna under en match är domaren. IFK Viksjös domare ansvarar för matcher upp t.o.m 7-manna. Utmärkelsen instiftades år 2013.

2018

Elvira Björklund

Efter att ha utbildat sig som domare i fjol har hon visat ett stort engagemang för dömandet. Under året har hon förutom att ha dömt Sanktan anmält sig till att ställa upp på samtliga arrangemang där föreningen behövt domare. Med utstrålande säkerhet och god pedagogik leder hon alltid matcherna hon dömer exemplariskt, men är samtidigt inte rädd för att reflektera och ta åt sig feedback efter matchernas slut. En ödmjuk domare som med säkerhet kan komma att bli en förebild för kommande domare i föreningen.

2017

Adrian Malmgren

Adrian är en domare som alltid tar sitt uppdrag seriöst. Han är väl förbered och ser till att vara på plats i tid. När det krisar ställer han alltid upp. En nyfiken ung domare med ambitionen att alltid bli bättre.

2016

Jennifer Berggren

Jennifer genomgick grundutbildningen för domare innan säsongsstarten i år. Hon utmärkte sig redan vid kurstillfället där hon visade ett stort intresse, och tvekade inte att deltaga i diskussionerna samt ställa frågor. Genom att alltid vara i tid, påläst och ställa upp vid behov har hon visat ett stort engagemang som domare. Under matcher beter sig Jennifer exemplariskt med en stor tydlighet i sitt dömande och ett lugn som sprider sig till spelarna. Det gick så bra för henne att hon fick döma en 7-manna cup som föreningen anordnade, vilket jag i normala fall brukar vänta till när man kommit in på sitt andra år som domare.

2015

Daniel Bäckner

En domare som alltid är väl förbered och påläst. Tar sitt uppdrag på allvar.
Lugn och bestämd under match. Reflekterar och tar åt sig över givna tips.
Ställer alltid upp vid behov. Hjälper och ger stöd till de övriga domarna.
Står för sina beslut och uppvisar mod.

2014

Daniel Bäckner

En domare som alltid är väl förbered och påläst som tar sitt uppdrag på allvar. Han är lugn och bestämd under match. Har alltid koll på scheman, samt bra framförhållning och ställer alltid upp vid behov.

2013

Albin Larsson

Albin är en pålitlig och duktig domare. Alltid förbered, alltid påläst. Tar ansvar för sina ”egna” och andras matcher. Ställer upp vid ”krissituationer”. Albin har ett brinnande fotbolls intresse och vill ständigt utvecklas. Albin är en bra förebild för spelare och ledare, samt en bra företrädare för IFK Viksjö.

Nyheter via RSS
Levererat av MyClub