IFK Viksjö utsedd till den första Diplomerade Föreningen i Sverige av SvFF!

Publicerad 2019-11-29 11:00
Pm9dl7as  002

Igår kväll den 28 november 2019 på vår ledarkonferens delade representanter från Svenska Fotbollförbundet och Stockholms Fotbollförbund ut diplomet som visar att IFK Viksjö nu är Diplomerad Förening 2019/2020. Diplomerad Förening är en paketering av föreningsutveckling på ett strukturerat sätt för föreningar. Där olika målbilder i olika områden tillsammans med kopplade kriterier ska ge föreningar en tydligare hjälp i sitt arbete runt struktur, organisation, ekonomi, kommunikation, spelarförsörjning, spelarutbildning mm.

"Ett stort tack till alla inom föreningen, allt från ledare, spelare, föräldrar, ideellt arbetande, kansli och styrelse, för deras bidrag till att vi nu blivit utsedda till Sveriges första Diplomerade Förening! Ett extra stort tack till Urban Helsing på StFF samt Thomas Björkman på RF-SISU Stockholm som varit ett föredömligt stöd och bollplank för IFK Viksjö under många år." säger Mattias Lindström, Ordförande i IFK Viksjö.

"Att vi nu fått utmärkelsen Diplomerad Förening är en bekräftelse på att vi tänker och gör mycket rätt i IFK Viksjö. Att vi leder vår egen utveckling och hela tiden strävar efter att skapa en bättre och sundare miljö vår våra barn och ungdomar. Detta arbete är dock inte klart i och med Diplomeringen utan ett arbete som hela tiden måste fortgå." avslutar Mattias.

Nyheter via RSS
Levererat av MyClub