IFK Viksjö skjuter upp årsmötet

Publicerad 2020-03-20 13:05
 sm te
På förekommen anledning och enligt rekommendationer från Riksidrottsförbundet, Svenska Fotbollförbundet och Stockholms Fotbollförbund så skjuter nu IFK Viksjö upp sitt ordinarie årsmöte den 23 mars.

Hej!

Ni har alla fått löpande information från vår förening runt vår verksamhet och hur den på olika sätt påverkas av Corona viruset.

Vi följer utvecklingen dagligen och förhåller oss till de rekommendationer som kommer från Folkhälsomyndigheten, Riksidrottsförbundet, Svenska Fotbollförbundet och Stockholms Fotbollförbund.

I de rekommendationer som kommer från Riksidrottsförbundet så gäller att föreningars årsmöten bör skjutas upp tills det börjar lätta runt Coronapåverkan.

Vi i IFK Viksjö har löpande följt deras rekommendationer och kommer fortsätta göra det. Detta får till följd att vi för första gången behöver skjuta upp ett årsmöte.

Detta betyder att vi kommer fortsätta ett tag till med sittande styrelse. Verksamheten i övrigt påverkas inte av att vi inte har ett årsmöte. Den verksamhetsplan som skulle presenterats på årsmötet kommer vi ändå jobba efter. Likaså den nya budgeten som skulle presenterats. Detta är helt i riktlinjerna från RF så vi bryter inte mot stadgar.

När väl årsmötet kan hållas så kommer dessa delar hanteras då. När ett nytt årsmöte kan hållas kommer information gå ut till alla medlemmar på sedvanligt sätt.

Vi kommer löpande fortsätta hålla er informerade med statusuppdateringar främst via vår hemsida. Så gå in och säkerställ att ni har den senaste informationen.

Årsmötet skulle ha ägt rum i vår klubblokal vid Viksjövallen 3 nu på måndag den 23 mars men är alltså uppskjutet på obestämd framtid.

Mvh,

Styrelsen IFK Viksjö

Via Mattias Lindström, Ordförande

mattias@analyzing.se

0709-407 501

Nyheter via RSS
Levererat av MyClub