IFK Viksjö anställer tidigare Guldbollenvinnare som klubbchef

Publicerad 2023-11-05 16:47
Vi kan idag med stolthet berätta att vi rekryterat Sven ”Dala” Dahlkvist som klubbchef i IFK Viksjö.

Sven kommer, tillsammans med övriga anställda och styrelsen, med sin erfarenhet, värderingar och kompetens att fortsätta vår utvecklingsresa för att erbjuda fotboll för alla. Sven har en lång erfarenhet av att ha jobbat med ledarskap och utveckling av verksamheter inom både näringsliv och idrotten. Sven har en bred kompetens inom värderingsdrivet arbetssätt och har genom sina tidigare anställningar som bla klubbdirektör för allsvenska ÖSK Fotboll en bra kunskap om vad som är viktigt för att få en ideell verksamhet att fungera på bästa sätt. Sven har tidigare i sin karriär också varit professionell fotbollsspelare i bland annat ÖSK Fotboll och AIK. I AIK vann han Svenska cupen samt tog hem SM guld och hann där också med att vinna guldbollen. Sven hann också med 39 A-landskamper med Svenska Landslaget.


"Det är med stor tacksamhet och entusiasm som jag återvänder till föreningslivet och IFK Viksjö. Det ska bli roligt och spännande att få vara med att driva en fotbollsförening som har en vision som jag också brinner för; "Fotboll för alla". Jag har inspirerats av föreningens utvecklingsarbete och deras förmåga att arbeta med stor delaktighet hos medlemmarna. I vår tid behöver vi mer än någonsin att vara och utvecklas tillsammans."

Sven Dahlkvist, ny klubbchef IFK Viksjö

"Vi är otroligt glada över att ha rekryterat Sven som klubbchef i vår förening. I Sven ser vi en person som kan hjälpa oss att ta nästa steg i vår utvecklingsresa. Genom ett tydligt värderingsdrivet ledarskap med bra förankring i delaktighet med fokus på en förening för alla, som tillsammans med övriga på kansliet och oss i styrelsen kan ta vår förening framåt."

Mattias Lindström, ordförande IFK Viksjö.

Sven kommer börja sin tjänst som klubbchef i IFK Viksjö den 15 november.

För eventuella frågor hänvisar vi till vår ordförande Mattias Lindström.

mattias@analyzing.se eller 0709-407 501.

Styrelsen,

IFK Viksjö

Styrelsen
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub