Gåfotboll

Seriespel 2024 HERR med målvakt

LÄNK till senaste resultat och tabell Stockholms Fotbollförbund


PREMIÄR 23 APRIL 2024

I ett strålande väder spelade IFK Viksjös Gåherrar med målvakt den historiska första seriematchen i Gåfotboll. Matchen spelades på Hammarbyhöjdens BP mot Hammarby Vit.


Vi, IFK Viksjö, inledde matchen med säkert passningsspel och bra press på motståndarna. Som en frukt av det fina spelet kunde Lelle Wirström i den femte minuten göra vårt första mål. Trycket fortsatte perioden ut och Said Mousawi ökade på ledningen innan perioden var över.


Andra perioden fortsatte som den första slutade med fortsatt bra spel och ytterligare två mål, Lajos Jezsek och Georgiadis Nikolaos, gav oss en trygg ledning efter två perioder. Speciellt Nickos mål förtjänar ett omnämnande då han överlistade Hammarbys skicklige landslagsmålvakt Anders Fors med en lurig variant av skott och lobb som satt perfekt i krysset. Årets mål redan nu?


I den tredje perioden lyfte Hammarby upp spelet och gjorde två reduceringsmål men då både Lennart och Said gjorde sina andra mål för dagen så slutade matchen med en skön 6-2 triumf för våra hjältar.


Förutom bra spel så präglades matchen av en utmärkt domarinsats samt ett väldigt gott humör och god stämning på planen. Precis som det ska var när vi spelar Gåfotboll med, inte emot, varandra och andra lag.





Nyheter via RSS
Levererat av MyClub