Gåfotboll

2023-11-02 Solberga Cup

Torsdagen den 2 november arrangerade Solberga BK den första upplagan av Solberga Cup.

Tillsammans med arrangörsföreningen Solberga BK deltog IFK Viksjö, Enskede IK och IF Olympia.

Turneringen spelades i fina Telefonplanshallen och bestod av en klass för mix-lag. Speltiden var 2 x 10 minuter där alla lagen möte varandra för att slutligen spela varsin placeringsmatch.

Spelet var härligt vänskaplig och juste och stämningen mycket god på läktarna och bland lagen, även om vinnarskallarna gjorde sig påminda mellan varven.

Vårt mixlag gjorde en strålande insats och IFK Viksjö förlorade endast en match i gruppspelet för att sedan vinna stort i finalen med 6-0.

Därmed inkasserades IFK Viksjös första titel i GÅfotboll, stort grattis till alla som bidrog till detta!

Avslutningsvis ska sägas att cupen var mycket väl arrangerad och IFK Viksjö vill rikta ett stort tack till arrangören, motståndare och domare!