P09

Föräldramöte och annan bra att veta info!

Publicerad 2019-03-16 19:12
Vi har tidigare informerat om att det ska vara föräldramöte för P09 på måndag den 18 mars. Detta möte är inställt och nytt datum blir tisdag den 9 april klockan 18 i klubbhuset.

På torsdag startar vi igång med utomhusträningen kl 17-18 på Viksjövallen 2 följt av gemensam aktivitet med pizza i klubbhuset. Kallelse har skickats ut, gå gärna in och svara så vi bl a kan planera inköp samt att ni meddelar eventuell allergi.

Vi kör vidare med träningar mån 25/3 samt torsdag den 28/3 på Viksjövallen klockan 17-18.

Från och med april är det nya träningsdagar och tider som gäller. Vi kommer att träna tisdagar och onsdagar kl 18-19 på Viksjövallen 2. Dessa kommer troligen gälla t o m juni och efter det hoppas vi att konstgräsplanen på Sandvik samt Järfällavallen B är klara så vi kan få bättre spridning gällande dagar för våra träningar.

Påminner samtidigt om vår lagfotografering som är på söndag den 24/3, samling klockan 11.05. Kom ihåg att ta med ifylld beställningsblankett oavsett om ni ska göra beställning eller ej.

Spelschemat för Sanktan har kommit, matcherna startar igång helgen 27-28 april. Kallelser till dessa kommer längre fram.

Har ni frågor får ni höra av er och annars ses vi på föräldramötet!

Nyheter via RSS
Levererat av MyClub