F12

Internmatcher den 13 april

Publicerad 2019-04-07 17:33
Dags för en eftermiddag av spelglädje då tjejerna skall spela ett par 3 mot 3 matcher på Viksjövallen 3

Hej

Då är det snart dags för tjejernas första träningsmatcher.

Vi kommer gruppera tjejerna i tre olika lag som håller ihop under de tre matcherna som tjejerna ska spela på lördag em mellan 1230-1430. Detta brukar vara fantastiska matcher med mycket spelglädje. Vi i tränargänget ser detta som träning där tjejerna ska lära sig att lyssna på den som domaren, hantera planens yttre begränsningar och uppleva spelglädje.

Det har tidigare skickats ut en kallelse där jag vill att ni anmäler både om ni kommer vara med likväl om ni imte kommer vara med senast den onsdagen den 10 april. Idag är det 14 som svarat, saknar svar från 8 st tjejer.

Den 11 april kommer jag skicka ut de olika lagen, utifrån anmälningsläget, samt vilka tränare som ansvarar för respektive lag. Då först kan ni se de exakta speltiderna och vilken plan för respektive lag via länken till spelschemat.

F 2012 och P 2012 ska spela 3 mot 3 på Viksjövallen 3 (lilla konstgräsplanen) för spel 3 mot 3. Tjejerna kommer bara möta andra tjejer.

Det kommer vara totalt 6 st planer på denna yta. Matchtiden här är 1x20 min. Om boll passerar kort/långsida återupptas spelet med ny boll från den plats där bollen gick ut genom att antingen driva eller passa bollen. Inga målvakter finns inte i denna spelform. https://utbildning.sisuidrottsbocker.se/fotboll/tranare/spelarutbildning/svffs-spelarutbildningsplan/spel-3-mot-3/

Spelschemat kommer finns här: https://www.cupmate.nu/matcher.php?iCupID=13259&iClassID=10975

Ni ska se detta som ett träningstillfälle där era spelare får vara med och spela några matcher var för att få testa på inför säsongsstart. Det kommer därför inte finnas några domare utan det blir vi tränare och lagledare som agerar domare.

För oss som tittar på är det viktigt att vi hejar på tjejerna och låter dem kämpa på enligt det de lärt sig och de instruktioner som de får av tränarna.

Påminner åter om att ni anmäler er via anmälningslänken.

Mvh Joakim

Joakim
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub