F11

Höstens informationsbrev

Publicerad 2020-11-01 23:04
Hej! Bifogat finner ni sammanfattning av året, och viktig information i rådande pandemi. Varmt tack till er alla föräldrar som möjliggör för oss att få träna detta underbara fotbollsgäng!

Hej!

Höstmörkret lägger sig allt tyngre över Viksjövallen och det börjar bli dags att summera året, men också blicka framåt. Vi vill med detta brev även meddela hur vi förhåller oss till de nya riktlinjer angående covid-19 som kom från Folkhälsomyndigheten under veckan.

Året som varit

Det har minst sagt varit ett händelserikt år och vi kan verkligen glädja oss åt den utveckling vi sett hos tjejerna. Ytterliga ett år av träning och mognad märks tydligt både på och utanför planen. Vi har gått från en till två träningar i veckan, introducerat nya spelformen sjumanna samt genomfört turneringar och cuper med flaggan högst i topp. Det har varit otroligt roligt att se tjejernas inställning och kämpaglöd under matcherna. Det kan vi alla vara stolta över! Vi kan också glädjas åt att gruppen växt under året och att vi nu är uppe i fyrtio aktiva tjejer!

Även på ledarsidan har vi växt. Som alla säkert vet har Annelie slutat som lagledare och Alvas mamma Veronica har med den äran tagit över den rollen. Magnus kommer att kliva av efter den här säsongen, men vi har samtidigt fått tillskott genom Sainas pappa Samin och Sofias pappa Michael. Vi vill ännu en gång hälsa dem välkomna till ledargänget och samtidigt passa på att tacka Annelie och Magnus för det fantastiska jobb de lagt ner.

Kommande aktiviteter

Efter de nya riktlinjer som kom från FHM under veckan så har vi varit tvungna att släppa planen på en gemensam avslutning inomhus. Vi tar i stället fasta på rekommendationen att uppmuntra barn till fysisk aktivitet. I väntan på nya riktlinjer samt besked från klubben om inomhusträning, kommer vi därför att fr.o.m. v 46 tillsvidare erbjuda lättsam utomhusträning på måndagar (onsdagar utgår helt). Sista ordinarie träningar kör vi kommande vecka (45) då vi tränar som vanligt måndag och onsdag.

Alltså:

 Kommande vecka 45 tränar vi som vanligt måndag och onsdag

 Fr.o.m. vecka 46 tränar vi tillsvidare på måndagar kl 18-19 på Viksjövallen

OBS! Vid dåligt väder kan vi med kort varsel ställa in. Håll därför utkik i mejlen (även skräpposten eftersom en hel del av utskicken som görs via MyClub tyvärr hamnar där).

Vi vill vi också betona vikten av att vi följer de råd och riktlinjer som gäller runt träningarna p.g.a. covid-19. Detta är klubbens ansvar och om de inte följs kan föreningen tvingas stänga ner verksamheten tillsvidare. IFK Viksjö uppmanar alla medlemmar att hålla sig uppdaterade om vilka riktlinjer som gäller. Se https://ifkviksjo.myclub.se/menu/pages/24345.

Till sist

Ett stort tack till alla föräldrar som stöttar tjejerna i vått och torrt. Ni är ovärderliga! Nästa säsong hoppas vi kunna följa träningar och matcher tillsammans med Er på samma sida – innanför staketet.

Hjälp oss också i vår fortsatta fotbollsresa genom att svara på kallelser i god tid samt följa världens bästa lag på Instagram @ifkviksjof11!!!

Tack för den här säsongen! Chris, Fredrik, Janne, Magnus, Michael, Rikard, Samin och Veronica

Chris Andersson Karinsdotter
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub