P02

Välkommen till IFK Viksjö P02!

Publicerad 2015-04-24 14:27
Img 20151103 wa0000

IFK Viksjö P02 består av ungefär 35 killar som de allra flesta har spelat i IFK Viksjö sedan sexårsåldern och åtta tränare som även de har varit med sedan lagen bildades. Från början var det tre lag, som sedan blev två och nu när vi går upp 11-manna blir det ett gemensamt P02-lag.

Förutom att vi jobbar mycket med inställning, disciplin och ambition i träningsmomenten lägger vi stor vikt vid bemötande, förhållningssätt och att man som spelare i IFK Viksjö har en trevlig, schysst attityd mot andra. Vi jobbar bl.a. med ett "Må bra-konto" där värdeorden är: berömma, uppmuntra, lyssna. Dessa värden är lika viktiga för oss som killarnas fotbollsmässiga kunskaper. Vi är här för att bli så så bra fotbollsspelare som möjligt efter sina egna förutsättningar. Alla ska våga och ha roligt!

2016 har vi två lag anmälda till Sanktan där det ena laget är spelar division 1 (P14 1A) och ett lag spelar i division 3 (P14 3B).

Som de allra flesta lag gillar vi att spela mycket matcher. Om ni vill bjuda in oss till någon cup eller spela en träningsmatch tveka inte att höra av till någon av tränarna eller lagledare. Du hittar kontaktuppgifter under fliken Gruppen på vår sida.

Nyheter via RSS
Levererat av MyClub