F04

F04 blir Dam-J 2020

Publicerad 2019-12-09 15:54
Säsongen 2020 så kommer alla F04 spelare att kliva in som damjuniorer och spelarna kommer inom kort att flyttas över till den truppen rent administrativt! Nu tar vi julledigt några veckor för att ladda batterierna inför en spännande säsong 2020!

I slutet av november hade vi vår avslutning med bowling och brunch i Solna. Precis som alltid så är det en trevlig och positiv tillställning med glada tjejer som trivs med varandra. Dock finns det en känsla av att det nu blir förändring och det som vi alla har fått uppleva tillsammans, nu finns i backspegeln. Vi ledare tackas av, får fina presenter av tjejerna (TACK ALLA!) håller lite tal, pratar minnen som varit, händelser som hänt osv.

Känslan är att vi tillsammans har skapat ett "lag" där vi genom åren fått förmånen att uppleva otroligt många fina saker tillsammans, spännande matcher, fin gemenskap, roliga minnen, ja listan kan göras lång!

IFK Viksjö F04 har också skämt bort sin publik genom åren, varit en väldigt framgångsrik årskull som visat framfötterna vart vi än åkt, land och rike runt. Vi ledare är också tacksamma och glada över all stöttning och förtroende vi fått från föräldrar som alltid har ställt upp när det har behövts!

Nu tar vi ett stort kliv framåt och resan tar inte slut! Vi växer och blir damjuniorer och saker och ting förändras till viss del. Det är med glädje som större delen av truppen vill fortsätta resan i IFK Viksjö och 2020 kommer att bli ett spännande år!

Tillsammans, mot nya upplevelser!

/Ledarna IFK Viksjö F04

Nyheter via RSS
Levererat av MyClub