F11

Höstbrev

Publicerad 2019-11-08 19:01
8457dc19 430d 4f92 a5cb c69580611fc3
Här kommer en snabb sammanfattning av höstsäsongen och lite planer framåt

Hej

Nu är snart höstsäsongen till ända och vi kan verkligen konstatera att vi kommit långt i vår fotbollsutbildning både på och utanför planen.

Vi hoppas att ni precis som vi och tjejerna sträcker på er, vilka lirare vi har!

Vi kommer fortsätta köra på med träningarna ute så länge det går, men från den 7 december går vi inomhus. Vi har fått tid i Lundskolan och då det är en liten hall så har vi fått tid på lördagar kl 12-14, vi kommer att dela upp oss i två grupper där vi tränar vardera en timme. Mail om grupper och träningstid kommer separat.

Fredag den 6 december har vi planerat för en liten höstsäsongsavslutning för tjejerna med sammarbetsövningar och Pizza. Vi kommer hålla till i Klubbhuset, mer information kommer i separat mail.

Lite statistik från hösten:

Vi har spelat 7 cuper (DIF Cup inräknat), totalt 52st matcher

Vi kommer att ha haft 17st träningar

Vi har spelat 22 serie och träningsmatcher i flickserien och mix-matcher med P-11

Vi har haft gemensam träning med killarna under sommaren och även 1 träning tillsammans under hösten.

Vi är idag 33 spelare i truppen och har en hög närvaro på våra träningar, vi vet att träningarna har krockat för en del och håller fortfarande tummarna för att vi till nästa säsong får fler träningar per vecka.

Vi kommer fortsätta sammarbetet med P-11 och anmäla ett Mix-lag till våren, vi kommer självklart även ha flera lag med i flickserien.

Alla tjejer har blivit erbjudna att spela med i Mix-laget och den positiva trenden från våren har hållit i sig och vi hör bara positiva saker från tjejerna att spela med killarna. Alla tjejer har blivit kallade till lika många matcher och alla tjejer har fått stå i mål, något vi kommer fortsätta med så alla får öva på att vara målis.

Under vintern planerar vi att spela 3 cuper vi kommer också försöka få till träningsmatcher.

Vi "tjatar" vidare på att vi gärna ser fler tränare i laget, ni är alltid välkomna ner och hänga med detta härliga gäng.

Även så vill vi påminna om vikten av att svara på kallelserna som går ut, vi ser gärna att ni svarar så fort som möjligt!

Och till sist, ni följer väl världens bästa lag på Instagram?! @ifkviksjof11

Tack för den här säsongen!

Magnus, Rickard, Annelie, Janne, Fredrik och Chris

Nyheter via RSS
Levererat av MyClub