Dam J

Kort info från DJ

Publicerad 2020-04-02 21:12
Här kommer en nulägesrapport!

Det är ovisst just nu vad som händer i stort men vi vill delge lite info hur läget är för oss i DJ.

Covid-19 situationen

Vi följer alla rekommendationer som kommer. Denna vecka har det varit extra rörigt med beslut och inställd träningsmatch. I skrivande stund är det fortfarande rekommenderat att vi ska träna för folkhälsans skull, dock med hänsyn till de allmänna riktlinjerna. Träningarna fortgår som planerat, även en extraträning på söndag 5/4 istället för träningsmatchen. Matcher är tillsvidare inte tillåtet i IFK Viksjö fram till den 12 april. Beslut om seriestart från STFF och fortsatta rekommendationer skall komma innan den 13 april.

Gothia cup i sommar är såklart i farozonen. Cupen har meddelat att de avvaktar beslut. Lite datum att förhålla sig till är att deltagareavgifter ska vara betalda senast 10 maj men full återbetalning utgår om avhopp sker innan 10 juni. Det vi har sagt inom ledarstaben är att OM vi kommer att åka ska det vara riskfritt för hälsan, ordinarie cupverksamhet skall råda dvs ingen halvdan upplevelse utan ex invigning, publik, sportfält med matcher, det är inte Gothia cup. Vi följer utvecklingen.

Läget i truppen

Det är just nu 43 st spelare i truppen i åldersgrupperna 2001-2005. Det känns mycket positivt i laget just nu och vi har bra kvalitet på träningarna. Den initiala osäkerheten som spelare och ledare ställdes för i höstas, när gamla grupper gick samman till en ny stor gemensam har en god "formkurva"!

Nya tröjnummer kommer att lottas fram för spelare födda 2001-2004, spelare födda 2005 kommer att behålla sina nummer då de är i spannet 37-55. Lottningen kommer att ske imorgon fredag 18:30. Enligt rykten ska den livesändas på vår instagram!


Nyheter via RSS
Levererat av MyClub