Föreningskonsulent på 50% sökes till IFK Viksjö kansli

Publicerad 2018-12-05 16:45
Vi s ker personal 2
IFK Viksjö befinner sig i en stor förändringsfas med en växande kommun och en pågående implementering av Viksjömodellen. IFK Viksjö söker nu en föreningskonsulent under en tidsbegränsad period där vi erbjuder en spännande utmaning där du med eget ansvar får vara med och påverka utvecklingen och driva IFK Viksjös operativa arbete framåt.

IFK Viksjö:

I dagsläget är vi ca 1300 medlemmar varav ca 1000 är aktiva spelare. Vi är Järfällas största idrottsförening en av de största fotbollsklubbarna i Stockholmsområdet. Vi håller till på planer och inomhushallar runt om i Viksjö/Jakobsberg. Vi har två fina konstgräsplaner på Viksjövallen 2 och 3 vid Andebodavägen där de flesta seriematcher spelas. Där ligger också vårt klubbhus med kansli, café, klubbshop, konferensrum och omklädningsrum.

Under 2017 utsåg Stockholms fotbollsförbund IFK Viksjö till årets barn- och ungdomsförening i Stockholm.

IFK Viksjö söker en föreningskonsulent

IFK Viksjö befinner sig i en stor förändringsfas med en växande kommun och en pågående implementering av Viksjömodellen. IFK Viksjö söker nu en föreningskonsulent under en tidsbegränsad period där vi erbjuder en spännande utmaning där du med eget ansvar får vara med och påverka utvecklingen och driva IFK Viksjös operativa arbete framåt. På kansliet har du tre arbetskamrater, kanslichef, sportchef och en kanslist.

Eventuellt kommer tjänsten övergå till en fast anställning.

Dina arbetsuppgifter kommer att variera från högt till lågt. Du kommer att fungera som ett administrativt och praktiskt stöd till våra övriga anställda, se till att klubbhuset är rent och snyggt och fungerar som det ska. Detta innebär exempelvis arbete med kontorsadministration så som sammanställningar av listor och kvitton, inköp, lokalvård och posthantering.

Din kompetens och personlighet

Du fixar och ordnar så att alla trivs och är inte rädd att kavla upp ärmarna när det behövs. Du är en van användare av Officepaketet och känner dig trygg i det svenska och engelska språket, såväl i tal som i skrift.

Som en del av teamet behöver du vara prestigelös, drivande, flexibel och tycka om att vara behjälplig. Du trivs med att arbeta självständigt i en idéburen organisation där medlemmarna sätts i fokus.

Flexibilitet kännetecknar dig som person och i ditt arbete är du pedagogisk, metodisk, strukturerad och kan självständigt planera och prioritera uppgifter. Du har förmåga att arbeta efter fastlagda rutiner och inom ramen för styrande dokument. Du har datorvana och det är en självklarhet för dig att ge service både internt och externt.

Meriterande är att du:

 • Varit/är aktiv inom föreningslivet
 • Erfarenhet av liknande jobb
 • Idrottskonsulentutbildning eller liknande
 • Kunskap om fotbollsrörelsen i allmänhet.
 • Arbetstider och lön:

  Tjänsten är tidsbegränsad mellan 7 januari – 30 juni och är på 50%.Tillträdesdag kan vara flexibelt utefter förutsättnig. Eventuellt kommer tjänsten att övergå till fast anställning.

  Arbetstider enligt ö.k.

  Då föreningens ledare arbetar ideellt och ofta bara kan ses kvällstid förekommer en del kvälls- och helgarbete.

  Arbetsplatsen är belägen i föreningens klubbhus i Viksjö (vid Viksjövallen).

  Lön: Månadslön enligt ö.k.

  Ansökan:

  Sista ansökningsdag 28 december 2018 skriftligen till: anneli@ifkviksjo.se. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

  Eventuella frågor besvaras av Anneli Gigg 070-496 84 26

  Nyheter via RSS
  Levererat av MyClub