P02

F-möte 26/1 19:00-20:30

Publicerad 2015-11-18 17:38

Det är ett tag kvar men vi vill redan nu gå ut med information om att tisdagen den 26 januari kl. 19:00-20:30 har vi ha ett föräldramöte i IFK Viksjös Klubbrum. Fokus för mötet är att förmedla hur vi kommer att bedriva vår verksamhet nu när vi är ett gemensamt P02-lag.

Fokus just nu

Det vi fokusera på just nu är att lära känna varandra, det gäller både spelare och ledare, för att svetsa samman oss till ett IFK Viksjö P02. Förutom att lära känna varandra och bli ett gemensamt lag är vi i ett skede där vi behöver se över och sätta en organisation på ledarsidan. Att svetsa samman oss gör vi bl.a. genom att vi i Novemberelvan och nu i Ersans Pokal hade/har som utgångspunkt att lagen ska vara blandande med killar från P02-1 och P02-2 samt få till två jämna lag. Det är inte alltid helt enkelt samt att det sedan beror på det på vilka lag som vi möter men som sagt vår ambition är blandning och jämnhet.

Antal spelare i P02

Diskussioner som vi också för är hur stor trupp vi klarar av att hantera bl.a. med anledning av att vi har fått en del förfrågningar från killar som vill börja spela med oss. Det i sig är skoj men som sagt är det viktigt att vi också känner att vi kan ta hand om och utmana de spelare vi redan har i laget innan vi kan utöka truppen med ytterligare spelare. Vi har just nu ett par killar som provspelar under november och december men vi har förmedlat att vi inte kan garantera plats i laget efter årsskiftet.

Nivåindelning

Att vi satsar på jämnhet under hösten är inte lika med att det är det som gäller efter årsskiftet. Vi kommer att jobba med nivåindelning av spelare när det gäller matchning i Sanktan, cuper och träningsmatcher. För killar som spelade i P02-1 är detta inget nytt. Vi ser det som en nödvändighet när vi har en trupp som omfattar så pass många spelare som fanns i P02-1 och som vi nu har i P02 där utvecklingsnivå på killarna skiljer sig åt. Vår förhoppning är att hitta lösningar som gör att alla spelare oavsett nuvarande nivå ska fortsätta att utvecklas och kunna göra det efter sina egna förutsättningar.

Träningar

När det gäller träningar kommer vi fortsätta att träna på tisdagar och torsdagar och glädjande är att vi från och med tisdagen den 16 november har tillgång till hela planen på Viksjövallen 2. Vi kommer att köra sista träningen innan jul den 17 december och startar igen den 12 januari. Efter årsskiftet har vi även tillgång till ett par tider inomhus men när/hur vi kommer att använda dessa ber vi också om att få återkomma med.

MyClub

Än så länge har vi inte ett gemensamt MyClub för P02 utan vi använder oss fortfarande av P02-1 och P02-2. Klubben kommer att fixa det och förhoppningsvis dröjer det inte allt för länge att få till det. Tills vidare används framförallt P02-1 när det gäller att registrera närvaro på träningar och inbjudningar till matcher och det hanteras genom att killar från P02-2 blir inlånade. Det som vi dock inte kan få till är att när information skickas ut måste det göras från respektive lags MyClub vilket gör att Tony skickar information till föräldrar i P02-2 och Åsa skickar information till P02-1.

Om ni innan föräldramötet har några funderingar tveka inte att höra av er till någon tränare eller lagledare!

Nyheter via RSS
Levererat av MyClub