F04

Information!

Publicerad 2019-03-24 19:55
Här kommer lite blandad information om kommande händelser!

Träningsläger Salou

Nu är det snart dags för F04 och Dam-J truppen att åka till Salou i Spanien för vårt träningsläger! Det ska verkligen bli roligt och tjejerna pratar en hel del om det just nu.

Vi kommer att ha ett sista informationsmöte den 3e april 19:30 (innan träningen 20:30-22:00, separat kallelse kommer). Det är endast för spelare och kommer att vara ett gemensamt möte för samtliga spelare i F04 och Dam-J. Innan mötet kommer vi att skicka ut ett kontrakt gällande ordningsregler och konsekvenser om detta inte efterlevs. Kontraktet kommer att mejlas separat. Gå igenom det tillsammans med er dotter! Samma kväll 21:00 kommer vi att hålla samma informationsmöte för föräldrar i klubbhuset. Föräldramötet är frivilligt och om man inte kommer så skall dottern ta med sig kontraktet påskrivet till mötet.

Nya träningstider och St:Erikscupen

Från den 1 april har vi nya träningstider. En glad nyhet är att konstgräset på Järfällavallen B skall läggas om samtidigt som man lägger ett nytt konstgräs på Sandviks BP (grus just nu). Det tråkiga med det är att klubben tappar yta att träna på under vårsäsongen då vi haft tider på Järfällavallen B för flera lag. Vi har fått tränga ihop oss på Viksjövallen så gott det går. Vi kommer att dela 11 manna, F04/F05 och Dam-J . Våra tider 1 april- 30 juni (till att börja med) blir enligt nedan. Om allt är klart med nya konstgräs till hösten kan förändringar ske.

Viksjövallen 2

Måndagar: 20:30-22:00

Onsdagar 20:30-22:00

Fredagar 19:30-21:00 (Denna tid kommer dock oftast utgå som träningstid pga flyttade matcher i F15 eller F 16-19)

Vi spelar i flera olika serier, 2st i F15 och har med spelare i 2st F16-19 serier och möjligtvis även i 1 F14 serie. Vi håller just nu på att flytta matcher för att få ett mer fungerande spelschema. Vi kan inte spela 4 matcher samma dag på samma tider helt enkelt. Vår kalender uppdateras hela tiden med de flyttar som görs. Vi är inte klara med flyttar så det kommer bli ändringar. Spelarna kommer en normal helg kallas till 1-2 matcher. Samma regler som tidigare gällande kallelser. De går ut senast söndag kväll veckan innan. Senast onsdag kväll behöver vi svar för att i så fall kunna kalla in ersättare i god tid. Efter detta måste man skicka ett meddelande till Tobbe om man är sjuk eller annat akut förhinder att spela, såklart så tidigt som möjligt!

Sommarcuper 2019

Det börjar bli dags att betala deltagareavgiften till sommarens cuper. För att hinna betala in i tid behöver vi få in detta senast den 27 april. Betalas till Karin som vanligt!

Hudik cup Fre-Sön 1050kr/spelare

Dalecarlia cup Ons -Sön 1600kr/spelare

En förutsättning för att vi ska kunna åka är att vi får hjälp med transport till och från cuperna. Vi är 2-3 ledare på varje cup och vi fyller som vanligt våra bilar men vi behöver fler. Meddela gärna så fort ni vet om ni kan hjälpa till med skjuts, framförallt dit. Hem brukar lösa sig då vi har en trogen supporterskara! Just nu har vi 1 extrabil (Gidlund) till Hudik cup meddelat, men vi behöver fler.


Väl mött i vårsolen!


Nyheter via RSS
Levererat av MyClub