F04

Gemensam Saffran försäljning Torsdag 22 och 27/11 kl 18,30-19,30

Publicerad 2018-11-21 09:07
Saffran Torsdag 22 och 27/11 kl 18,30-19,30

Hej

Tack alla föräldrar för att ni ställer upp med all försäljning.

Nu går vi in på vår sista säljinsats som vanligt kör vi Saffran inför 1:a advent det vore så roligt om alla kunde lägga in en extra växel på denna sista aktivitet Lägg gärna redan nu upp en blänkare på sociala medier ni som har så har vi chans att bli av med alla burkar snabbt och lätt inför julen och lussebullebakning.

Våra tjejer kommer att sälja själva två omgångar med start på Torsdag 22/11då vi möts på vallen och mellan 18.30-19.30 och knackar dörr.

Jag ska försöka att printa ut lite kartor så att alla inte går på samma ställen.

Efter att dom varit ute samlas vi igen på vallen innan träningen jag ser gärna att så många tjejer som möjligt är med i mån av tid förstås.

Om några föräldrar har lust att hänga med som support med eventuellt skjutsning för snabbare transport till andra områden än precis vid vallen så går det bra.

Vi kommer att försöka att köra nästa Torsdag också men då är jag tyvärr upptagen och skulle behöva någon som samlar in pengar och delar ut saffran (finns det någon frivillig som kan hjälpa Torsdag 29/11 istället för mig).

Efter det kommer vi att dela upp resterande burkar på alla tjejer av det som är kvar. Är det någon som redan nu vet att ni
kan sälja Saffran eller kanske redan har förfrågningar det har varit några som hämtat burkar redan så är det bara toppen.

Som vanligt så går allt överskott till tjejernas resa och vi säljer alla gemensamt Vi säljer dem för 100kr st.


Nyheter via RSS
Levererat av MyClub