P05

Förtydligande kring träningar

Publicerad 2016-11-10 21:52

Antal träningar per vecka

Vi kör två träningar per vecka om inte annat meddelas. Det som gäller är:

  • Torsdagar kl. 17:45-19:00
  • Söndagar kl. 17:45-19:00

Träning oavsett väder

Vi kör träning oavsett väder. Vi kör fotboll på Viksjövallen 2 om fotbollsplanen är spelbar och annan aktivitet om planen inte är det. Annan aktivitet kan t.ex. vara fysträning eller så har vi kanske vid något tillfälle bokat Klubbrummet för att ha lättare styrketräning eller ett teoripass.

Ta alltid med både fotbollsskor och löparskor samt se till att klä er efter det väder som är för den aktuella träningsdagen.

Samling

Om fotbollsplanen är spelbar träffas vi som vanligt på Viksjövallen 2 men om det är för mycket snö så att det inte går att gå ner på till planen träffas vi på parkeringen som ligger längst med Viksjövallen 2.

Kom i tid

Det är alltid mycket viktigt att ni kommer i tid till träningarna men det blir ännu mer viktigt just nu. Det p.g.a. att om vi har fysträning kan det innebära att killarna ska ta en löprunda och lämnar då Viksjövallen. Om man kommer försent finns det då ingen tränare på plats som kan ta emot en kille som kommer efter den utsatta tiden när en träning ska börja.

Meddela om ni inte kommer på träningen

Vi vill att ni meddelar någon av ledarna om ni inte kommer på en träning. Detta gäller inte de killar som har meddelat att ni kör annan träning under vintersäsongen. Mobilnummer till ledarna finns under fliken Gruppen.

Nyheter via RSS
Levererat av MyClub