Herr A

IFK Viksjös herrlag mot framtiden

Publicerad 2018-11-18 09:48
Ny organisation för Herrlaget inför säsongen 2019

IFK Viksjös herrlag har avslutat säsongen 2018.

Ledarstaben som bestått av två hårt arbetande eldsjälar har gjort ett stort arbete för att lotsa laget igenom säsongen, vi riktar ett stort tack till Krister och Nichlas.

Det har varit en märklig säsong med mycket vinster under våren och tvärtemot under hösten. Det har även varit relativ stor omsättning av spelare.

Tävlingssäsongen avslutades med vinst i andra omgången av Stockholm Cup vilket innebär att vi kan se fram emot en tävlingsmatch redan i februari.

Inför den nya säsongen har det redan skett en den förändringar, Ledarstaben har uppgraderats (Ledarstab 2019). Staben är igång med att spika spelartruppen och det verkar bli en spännande trupp baserat på rutinerade spelare med IFK Viksjö bakgrund, unga spelare som redan spelat ett antal säsongen i Herrlaget samt ännu yngre spelare från 2018 års J-trupp. Fokus kommer att bli på utbildning av de yngsta samt en stabilisering av lagets kvaliteter.

Spelare som är är intresserade av veta mera beträffande provträning är välkomna att kontakta Cheftränare Magnus Härd. Kontaktuppgifter finns i länken ovan.

Mera info kommer publiceras på hemsidan


Joram J
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub