Årets unga ledare

Varje år tar våra yngsta ledare på ett föredömligt vis hand om våra yngsta spelare, både i Knattefotbollen och sommarskolorna. Det är klart att deras arbete ska uppmärksammas. (Instiftat 2013)

2019

Carl Böhrens

En mycket duktig och engagerad ledare som trotts sin unga ålder har varit instruktör för knatte och på sommarfotbollsskolan flera år i rad.

Carl har även varit domare och spelare, så med andra ord, om du har varit på Viksjövallen några gånger dom senaste 10 åren har du garanterad sätt Carl.

Att som ung leda andra unga kräver mognad, tålamod och inte minst glädje i att göra det. Detta är alla egenskaper Carl besitter och vi är mycket glada över att ha en så driven och engagerad ung ledare i klubben.

Ändra

2018

Albin Larsson

Årets unga ledare är en person som år efter år visat engagemang och stor förmåga under vår knatteverksamhet och våra sommarfotbollsskolor. I takt med sin egen utveckling och sin bredare erfarenhet har han de senaste åren haft ansvar för de äldre spelarna på sommarfotbollsskolan där träning och utbildning är ett lika viktigt inslag som glädje och lek.

Under 2018 har han tagit eget ansvar för sin utveckling och genomfört tränarutbildning C-diplom vilket har lett till att Albin Larsson idag är tränare i P06, ett uppdrag han sköter med bravur till glädje för IFK Viksjö och inte minst för ungdomarna i P06!

Därför blir årets unga ledare Albin Larsson

2017

Nils Åsman

Det uppdrag våra unga ledare får är inte lätt men betydelsefullt för IFK Viksjö. Första intrycket av den organiserade fotbollen som knattarna får levereras av dessa unga ledare och i synnerhet med bravur från Nils.

Nils Åsman har visat stor mognad och stor talang för att leda dessa små spelare in fotbollens värld på ett ypperligt sätt. Nils har utöver detta värv också varit en del av F09:s värld där Nils fungerat som assisterande tränare, som om inte detta vore nog är han också ansvarig för killarnas motionsfotboll.

2016

Malva Medin

Har under flera år varit med som ung ledare på vår knattefotboll samt vår fotbollsskola.

Sista året som ansvarig för knattefotbollen mot de andra unga ledarna. I höst påbörjade hon en utbildning som Stockholms Fotbollförbund anordnar som heter Framtidens Ledare. En utbildning som sträcker sig fram till april då examen ligger. Malva har också under året gått in som assisterande tränare i F03. IFK Viksjö hoppas att Malva blir kvar länge i vår förening då hon är ett bra föredöme för alla våra unga ledare.

2015

Hampus Halfvarson

Hampus Halvarsson har varit med som ung ledare både på knattefotbollen och sommarfotbollskolan under flera år. Hampus är en positiv kille som alltid är drivande i det han företar sig. Han har också tagit ansvar för sin egen utveckling som tränare och ledare. Bla genom C-Diplom utbildingen.

2014

Rebecka Jonsson

Rebecca har varit med i föreningens Unga ledare program sedan det år hon fyllde 15 år. Hon har genom åren utvecklats till en mycket duktig, metodisk och lugn ledare som redan besitter mycket fotbollskunskap och ledaregenskaper. Inför säsongen 2015 kommer hon förutom att hjälpa till att leda F01 även att axla rollen som Ledaransvarig för de nystartade lagens ledare. Där agerar hon utbildare/coach under det första året i föreningen. Rebecca utbildar sig kontinuerligt för att bli en ännu bättre ledare. Det är härligt att se hur våra duktiga unga ledare verkligen tar plats i föreningen och i år är det ett självklart val att Rebecca blir årets unga ledare.

2013

Frida Östholm

Frida har under året varit delaktighet i både knatte och sommarfotbollskolan. Frida har även agerat målvaktstränare för ett flicklag. Frida är en engagerad ledare som får med sig barnen och visar på glädje med fotboll. Frida har förmågan att "fånga" killar och tjejer och lär ut fotboll på ett glädjefullt sätt. Med sitt kroppspråk och bemötande är Frida också en ledare som visar på respekt för barnen och barnen har respekt för Frida. Frida har även förmåga att leda andra ledare i deras utveckling. Frida är en stark förebild till andra unga ledare i föreningen och en kompetent ledare att leda fotbollen in i framtiden.

Nyheter via RSS
Levererat av MyClub